Hair & Beauty Company

Salon De Meern

Al meer dan 25 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full -service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Kleuren waar je blij van wordt

Kleur professionals

Hair & Beauty Company kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren, omdat kleur iets persoonlijks is. Het laat op de juiste manier het karakter van iedere afzonderlijke vrouw of man na voren komen. 
We beschikken over diverse kleur technieken waarbij zelfs gezichtcontouren beter uitkomen. Wij willen je graag hiermee kennis laten maken. Kijk ook eens naar onze instagram.

Het is supersnel en eenvoudig

Een Afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

Maak een afspraak + €5 korting* Een HBC salon in de buurt?
 

Het team

HBC Salon De Meern

HBC Manita

Manita

Mijn naam is Manita, ik ben een beginnend haarstyliste en heb veel verantwoording over de Back Wash daardoor weet ik alles van de producten van Kérastase. Wat ik leuk vind aan het kappersvak is het werken met professionele kleuren van L’Oréal Professionnel. Ik vind het belangrijk dat mijn gasten de optimale behandeling krijgen en ik hoop ook uit te groeien naar een goede vakvrouw. Ik zie jou graag terug in salon De Meern.

HBC Kelsey

Kelsey

Kelsey is een belangrijke schakel in het team en zorgt ervoor dat alles goed verloopt bij de Back Wash bij Hair & Beauty Company De Meern. Zij geeft u graag advies voor wat betreft het thuisgebruik van Kérastase producten en wilt daar graag iedereen ook mee verwennen als jouw haar in handen is van Kelsey tijdens een heerlijke relax- hoofdmassage.

HBC Jiska

Jiska

Jiska staat voor werkelijke interesse als het gaat om het kleuren van het haar en dat doet zij met veel overgave. Deze jonge toekomende haarstyliste volgt de opleiding trouw binnen onze organisatie en verteld u graag wat de mogelijkheden zijn met jou haar en wij kijken uit naar haar talenten.

HBC Daisy

Daisy

De altijd stralende Daisy is inmiddels al drie jaar werkzaam in ons team. Daisy is geroutineerd in het herenvak, beheerst de laatste modetechnieken en vindt het geweldig om persoonlijk advies te geven. Naast de behaalde certificaten voor kleur- en kniptechnieken weet Daisy alles van styling en Kérastase haarverzorging.

HBCMelany

Melany

Ik ben Melany, bedrijfsleider  en een echte allrounder. Al 6 jaar werkzaam in het filiaal De Meern en een bekend gezicht bij alle klanten. Ik ben kleurspecialiste en metamorfoses doe ik met alle plezier. Ik maak graag nieuwe dingen voor onze gasten. Voor een spannende kleur en coupe kan je altijd bij mij terecht. Graag zie ik jou bij mij terug in de salon op de Zandweg 116a in De Meern!

HBCLaura

Laura

Mijn naam is Laura en ik werk al geruime tijd in het kappersvak. Vanaf 2015 werk ik voor Hair & Beauty Company. Dit is voor mij het kappersbedrijf waar het haar centraal staat. Haarmode is echt mijn ding. Het ontspannende gevoel dat ik iemand mee kan geven na een hoofdmassage en behandeling vind ik fantastisch. Ook kleuren, knippen en stylen geven mij een geweldig gevoel. Hope to see you soon!

HBCDenise

Denise

Wat mij zo erg motiveert als haarstyliste , is om mensen blij en mooi te maken. Uiterlijke verzorging vindt ik daarom enorm belangrijk. Als jij als mijn klant tevreden de deur uit loopt, geeft mij een super gevoel. Elke gelegenheid die ik kan pakken, pak ik graag met beide handen aan om jou het helemaal naar jou zin te maken met een mooie kleur en coupe. Gauw tot ziens!

HBCCorinne

Corinne

Ik ben Corinne Heij, een echte vakvrouw met heel veel ervaring in het kappersvak. Ik werk met veel plezier bij Hair & Beauty Company. Voor een up-to-date trendy kapsel zit je bij mij in de juiste stoel. Graag tot ziens. En ik ben aanwezig op de vrijdag en zaterdag in het filiaal in De Meern.

Lisa HBC

Lisa

Ik ben Lisa en werk al vier jaar voor Hair & Beauty Company. Ik vind het een must dat mijn gasten het erg naar hun zin hebben bij mij en daar doe ik  goed mijn best voor. Ik luister goed naar de wensen van mijn gasten en vult dit ook aan met een welgemeend advies in coupe en kleur. Ik ben erg goed met het knippen in het herenvak en heb veel tevreden gasten. Kleuren van het haar doormiddel van geraffineerde kleureffecten is mijn specialisme!

Voor jou de heerlijkste koffie

Keuzes die we maken

Wij zorgen ervoor dat jij met een 100% tevreden gevoel de salon uitloopt dankzij onze service en gespecialiseerde kappers. Dat betekend ook dat we speciaal voor jou de beste koffie kiezen. Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie.  

 
 
 
  • Een prettige kapsalon, sfeervol, gezellige medewerkers. Voor mannen hebben ze een abonnement dat je per jaar afsluit, waardoor je voor een vast laag bedrag heen kan. De dames zijn er gezellig en voelen goed aan om je in de stemming bent voor een babbel.
    Rolf Schellenberger - Google