Hair & Beauty Company

Salon Harmelen

Deze moderne en zeer stijlvolle kapsalon is gelegen in hartje van Harmelen. Met de recente metamorfose met de Kérastase Luxery Wall en de L'Oréal Professionel Color Lab is deze salon een voorbeeld voor Kérastase. De kapsalon is gemakkelijk bereikbaar en onze gediplomeerde haarstylistes staan voor jou klaar. Niet alleen stopt de bus voor de deur maar ook gratis parkeren voor de kapsalon is mogelijk.

Kleuren waar je blij van wordt

Kleur professionals

Hair & Beauty Company kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren, omdat kleur iets persoonlijks is. Het laat op de juiste manier het karakter van iedere afzonderlijke vrouw of man na voren komen. 
We beschikken over diverse kleur technieken waarbij zelfs gezichtcontouren beter uitkomen. Wij willen je graag hiermee kennis laten maken. Kijk ook eens naar onze instagram.

Het is supersnel en eenvoudig

Een Afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

Maak een afspraak + €5 korting* Een HBC salon in de buurt?
 

Het team

HBC Salon Harmelen

HBC Antoinette

Antoinette

Ik ben Antoinette en werkt al jaren in het mooiste vak, namelijk het kappersvak. Ik ben geroutineerd en van alle markten thuis en wat mij onderscheidt is dat ik altijd het allerbeste voor mijn klanten er uit wil halen. Als jij echt tevreden bent maakt mij dat blij.

HBC Natasja

Natasja

Natasja is een van de talenten in de salon in Harmelen en kent ook iedereen, staat altijd open voor een prettig gesprek.  Zeer getalenteerd in zowel coupe als kleur en gaat binnen kort de opleiding van Kérastase Ambassadeur afronden. Heeft behaalde certificaten behaald voor het technisch kleuren met een uitstekend resultaat

HBCHetty

Hetty

Met meer dan 18 jaar ervaring is Hetty een bekende coloriste en artistic director die het vak als geen ander kent. Ook met het opleiden en geven van trainingen heeft Hetty een breede ervaring. Met nominaties en awards op het bied van Avangarde is Hetty hier intern een ervaren trainer en begeleidt de jonge getalenteerde collega’s binnen het Hair & Beauty Company team.

HBCRoxanne

Roxanne

Geroutineerde haarstyliste Roxanne kwam ruim 4 jaar geleden ons team versterken. Hoewel zij het knippen van heren als geen ander in haar vingers heeft, vindt ze het leuk om uitdagingen aan te gaan op het gebied van coupe en kleur. Inmiddels heeft Roxanne hier de juiste certificaten voor behaald en is Roxanne altijd bezig om nog meer te leren.

Voor jou de heerlijkste koffie

Keuzes die we maken

Wij zorgen ervoor dat jij met een 100% tevreden gevoel de salon uitloopt dankzij onze service en gespecialiseerde kappers. Dat betekend ook dat we speciaal voor jou de beste koffie kiezen. Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie.  

 
 
 
  • Een prettige kapsalon, sfeervol, gezellige medewerkers. Voor mannen hebben ze een abonnement dat je per jaar afsluit, waardoor je voor een vast laag bedrag heen kan. De dames zijn er gezellig en voelen goed aan om je in de stemming bent voor een babbel.
    Rolf Schellenberger - Google