HAIR & BEAUTY COMPANY

Salon Harmelen

Deze moderne en zeer stijlvolle kapsalon is gelegen in hartje van Harmelen. Met de recente metamorfose met de Kérastase Luxery Wall en de L'Oréal Professionel Color Lab is deze salon een voorbeeld voor Kérastase. De kapsalon is gemakkelijk bereikbaar en onze gediplomeerde haarstylistes staan voor jou klaar. Niet alleen stopt de bus voor de deur maar ook gratis parkeren voor de kapsalon is mogelijk.

SPECIALIST MET KLEUR EN HERSTEL

DOE MEER MET KLEUR

Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd in kleuren, wat betekent dat je altijd advies op maat krijgt. We bespreken jouw wensen en voeren een haardiagnose uit om te ontdekken hoe we deze passend kunnen maken. Wij maken hierin gebruik van de nieuwste technieken, wat onze klanten als modern en van deze tijd ervaren. Daarnaast zijn wij van mening dat kleuren niet alleen voor vrouwen is, ook steeds meer mannen laten zich tegenwoordig bij ons kleuren! Kijk ook eens naar onze instagram.

GET IN TOUCH MET JOUW LOKALE KAPPER

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

HET TEAM

HBC Salon Harmelen

Roxanne-Kruijswijk

Roxanne

Geroutineerde haarstyliste Roxanne kwam ruim 4 jaar geleden ons team versterken. Hoewel zij het knippen van heren als geen ander in haar vingers heeft, vindt ze het leuk om uitdagingen aan te gaan op het gebied van coupe en kleur. Inmiddels heeft Roxanne hier de juiste certificaten voor behaald en is Roxanne nog altijd bezig om meer te leren.

Hetty-van-Dijken

Hetty

Met meer dan 18 jaar ervaring is Hetty een bekende coloriste en artistic director die het vak als geen ander kent. Ook met het opleiden en geven van trainingen heeft Hetty een breede ervaring. Met nominaties en awards op het gebied van Avangarde is Hetty hier intern een ervaren trainer en begeleidt de jonge getalenteerde collega’s binnen het Hair & Beauty Company team.

VOOR JOU DE HEERLIJKSTE KOFFIE

Keuzes die we maken

Wij zorgen ervoor dat jij met een 100% tevreden gevoel de salon uitloopt dankzij onze service en gespecialiseerde kappers. Dat betekend ook dat we speciaal voor jou de beste koffie kiezen. Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste haarupdates

Trendy najaarstinten voor je haar

Het najaar is in aantocht, en bij een nieuw seizoen past natuurlijk ook een nieuwe haarlook! Ook deze…

Bruin haar? Go for it!

De haarkleur bruin is er in zoveel verschillende tinten en nuances dat er voor iedereen een perfecte haarkleur…

Wij zijn weer open! Wat te doen met langer haar?

Je haar blijft maar groeien en je oude model is er ondertussen allang uit. Op een gegeven moment…

triangle

Personeel is erg aardig en adviesvol. Ze denken zeker met je mee. Ook met mijn dochter die compleet wat anders wilde. Top!! Resultaat is altijd verbluffend.

PAUL EN MARISKA VAN DER BAAN - GOOGLE

Hele fijne kapsalon. Gastvrij, ontspannen sfeer, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Daarnaast doen ze leuke acties tussendoor!

Vincent - Google

Servicegerichte kapper waar je als herboren naar buiten loopt. Goede kapsters, lekker hoofdmassage en een perfect kapsel. Vergeet de energiebooster niet!

Niels Bakker - Google

Vriendelijk meedenken en een gezellig praatje is hier altijd aan de orde. Ik heb het gevoel dat er echt de tijd voor me wordt genomen en ik altijd weer even keurig naar buiten ga!

Davey van de Laan - Google

Voor de eerste keer geweest. Prima ontvangst. Er wordt goed geluisterd naar wat je wil. En ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Monique Smit - Google

Leuke kapsters ! Suuuuper mooie kleuren en je gaat helemaal gestyled de deur uit. (Zorg dat je ‘s avonds een feestje hebt!) De hoofmassage én stoelmassage was ook heerlijk, echt even wat tijd voor jezelf 🙂 Ik ben klaar voor de feestdagen !! #BedanktLaura!

Martine - Google

Ik ben hier al een paar keer geweest, ook voor mijn zoontje van 4. Altijd vriendelijk en behulpzaam ben ik geholpen. Ze nemen de tijd om je wensen te bespreken en vooraf bespreken ze ook hoe duur het wordt (bij een uitgebreide behandeling)

Brenda Jansen-Damen - Google

Ik kom inmiddels een paar jaar bij deze kapper en het is de eerste waar ik blijf komen. Vriendelijke dames met goed advies, waardoor je ook eens met iets nieuws thuis komt. Mijn dochter en zoon komen hier ook. Men is geduldig en lief met kinderen, ook tijdens happy hour nemen ze de tijd voor ze.

Karlien Brantsma - Google

Daisy heeft prachtige kleuren gemaakt. Eindelijk iemand die weet hoe kleuren uitpakt bij Aziatisch haar. Helemaal top. Jammer dat je maar 5 sterren kan geven, want het is een dikke 10. Zeker een aanrader.. Maar het kan ook niet anders want Denise werkt hier ook.

Linda Mossel - Google

Ik kwam met donker bruin haar binnen, en ik heb een karamel kleurige balayage laten zetten. Het is echt prachtig geworden!! Zeer vriendelijk personeel, je wordt goed verzorgd met wat te drinken. En je wordt gezien als klant en dat is een heel fijn en warm gevoel. Ik ben zeer tevreden, en raad deze salon zeker aan!

Dominique Verkerk - Google

triangle