Hair & Beauty Company

Salon Vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevind zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeergelegenheden voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Kleuren waar je blij van wordt

Kleur professionals

Hair & Beauty Company kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren, omdat kleur iets persoonlijks is. Het laat op de juiste manier het karakter van iedere afzonderlijke vrouw of man na voren komen. 
We beschikken over diverse kleur technieken waarbij zelfs gezichtcontouren beter uitkomen. Wij willen je graag hiermee kennis laten maken. Kijk ook eens naar onze instagram.

Het is supersnel en eenvoudig

Een Afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

Maak een afspraak + €5 korting* Een HBC salon in de buurt?
 

Het team

HBC Salon Vleuten

HBC Demi

Demi

Demi is een van onze jongste getalenteerde medewerkende en weet alles van uw verzorging tijdens het wassen en conditioneren van jouw haar. Zij volgt intensief en met veel passie voor het kappersvak de Hair & Beauty Company Academy om in de toekomst een all-round haarstyliste te worden binnen onze salons.

Rachida HBC

Rachida

Rachida is onze HostOnline Medewerker en regelt met alle plezier uw afspraak om deze in te plannen naar uw wens. Ook voor een productadvies van Kérastase kan je ook bij Rachida terecht. De dagelijkse planning is voor Rachida iedere dag een uitdaging om alles vlekkeloos en naar uw tijdsafspraak te laten verlopen. Haar plezierige glimlach geeft zij bij ieder bezoek cadeau aan iedereen mee.

HBC Amanda

Amanda

Amanda is een ervan haarstyliste met veel interesse in het haar van de klant en altijd in voor een goed gesprek Geroutineerd in het dames en het herenvak en met een aantal behaalde certificaten voor kleur en coupe met een perfecte styling. Daarnaast is Amanda heel bekend met hét merk voor haarverzorging Kérastase en geeft daar graag een welgemeend advies in.

HBCWendy

Wendy

Hallo, ik ben Wendy en ik ben salonassistent. Ik ben gespecialiseerd in kleurtechnieken zoals folies High en Low-lights en Fashiontechnieken. Daarnaast epileer ik wenkbrauwen op oosterse wijze en zet ik secuur Gellac-nagels. Ik hoop je gauw te zien in de salon voor een leuke en moderne kleuring of een set Gellac-nagels!

HBC Desirée

Desirée

Al vroeg wist ik al dat ik kapster wilde worden, net als mijn moeder. Dit is mijn passie! Nu zelf 37 jaar en al 20 jaar ervaring met 'haar'. Nog steeds kan ik genieten als ik iemand blij heb gemaakt met een mooie coupe of kleur.  Ik ben topstyliste en kleurspecialiste. Ik vind het belangrijk om een kleur te kiezen die uitstekend past bij iemand. Die de ogen er mooi uit laat komen en de tint van de huid laat stralen.

HBCJolanda

Jolanda

Ik ben Jolanda, Topstyliste en werkzaam bij Hair & Beauty Company sinds 2009. Ben gespecialiseerd in het zuiver knippen en stylen. Goede type-adviezen en het maken van trendy coupes heeft mijn passie. Het volgen van nieuwe coups en trends door middel van social media is mijn dagelijkse bezigheid.

HBColanda

Jolanda

Jolanda is op dit moment vervangend Salonmanager in het filiaal van Vleuten en geeft graag leiding aan verbetering en is zeer servicegericht en zorgt ervoor dat de salon op rolletjes loopt. Al 8 jaar is Jolanda met veel plezier werkzaam bij Hair & Beauty Company als een geroutineerde hairstyliste. Intern en extern heeft Jolanda veel getraind op verschillende modische knip- kleur en stijltechnieken.

HBC Liza

Liza

Ik ben Liza en ben en ik ben in opleiding op de Hair and Beauty Company Academy. Overdag assisteer ik mijn collega’s in de kapsalon en vind ik vooral het kleuren en stylen erg leuk. Ik hoop in de toekomst topstyliste te worden. In mijn werk staat het comfort van onze gasten op nummer 1 dus ik hoop je snel te zien in onze salons!

HBC Samaira

Samaira

Ik heet Samaira, 8 jaar werkzaam bij Hair & Beauty Company als Salonmanager en voor velen een zeer bekend gezicht. Vanaf kleins af aan heb ik passie voor het haar. Ik ben goed in vlechten, kammen, krullen, stijlen en in het creëren van op maat gemaakte draagbare coupes. Ook ben ik goed in polijsten en stylen van het haar met een houdbaarheid van een paar dagen. Ik hou van uitdagingen, gezelligheid, lachen en een gezonde werkdruk.

Voor jou de heerlijkste koffie

Keuzes die we maken

Wij zorgen ervoor dat jij met een 100% tevreden gevoel de salon uitloopt dankzij onze service en gespecialiseerde kappers. Dat betekend ook dat we speciaal voor jou de beste koffie kiezen. Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie.  

 
 
 
  • Een prettige kapsalon, sfeervol, gezellige medewerkers. Voor mannen hebben ze een abonnement dat je per jaar afsluit, waardoor je voor een vast laag bedrag heen kan. De dames zijn er gezellig en voelen goed aan om je in de stemming bent voor een babbel.
    Rolf Schellenberger - Google