HAIR & BEAUTY COMPANY

Salons rondom
Leidsche Rijn

Onze kapsalons zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf elk punt in Leidsche Rijn, onze gediplomeerde haarstylistes staan voor jou klaar. Niet alleen stopt de bus voor de deur maar ook gemakkelijk gratis parkeren dichtbij de kapsalon is mogelijk. In onze kapsalon word gebruik gemaakt van duurzame producten. Je kan onze stylisten altijd vragen naar advies op gebied van kapsels, haarverzorging, de nieuwste trends met het beste productadvies. Maak een afspraak en kom snel langs en laat je verwennen!

Kaartje HBC Leidsche Rijn

HET IS SUPERSNEL EN EENVOUDIG

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

HAIR & BEAUTY COMPANY

Duurzaamheid

Hair & Beauty Company maakt gebruik van de duurzame producten zoals L’Oréal Botanea en Auro Botanica van Kerastase. Dit zijn een natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor het haar of milieu. Daarnaast zijn ze ontwikkeld met top colorists om een compleet nieuwe salon beleving te creëren.

Neem bijvoorbeeld L’Oréal Botanea de 100% plantaardige haarkleur bestaat uit Indigo, Cassia en Henna deze ingrediënten zijn geoogst in India. Wie op zoek is naar een natuurlijke, professionele kleurbehandeling in de salon, zal een nieuwe wereld ervaren met de natuurlijke haarkleuring van Botanéa.

Betreft Aura Botanica, een duurzaam product wat een natuurlijke oorsprong heeft van 99%. Dit komt door het wegvallen van siliconen, parabenen en sulfaten
en dat merk je.

Kaartje HBC Leidsche Rijn
NATUURLIJKE HAARKLEURING VOOR ELKE VROUW

Onze duurzame productlijnen, Aura Botanea & Source essential.

Botanea_post_4
Botanea_post_6
Botanea_post_3_2
Botanea_post_5
Botanea_post_2
Kolom Links
Source essential Voorgrond
Kolom Rechts
IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste duurzame updates

Hair & Beauty Company voor een beter milieu

HBC BETER MILIEU Hier bij Hair & Beauty Company vinden we het belangrijk dat we zo goed mogelijk…

L’Oréal Botanéa, 100% natuurlijke haarverf

L’ORÉAL BOTANEA Botanéa van L’Oréal professionnel (niet te vergissen met Kérastase botanica) is de allereerste haarverf die 100% plantaardig…

Aura Botanica II, het nieuwste van Kérastase

AURA BOTANICA II, HET NIEUWSTE VAN KÉRASTASE Ons favoriete haarverzorgingsmerk Kérastase heeft 4 nieuwe producten ontwikkeld in hun…

Get in touch met jouw lokale kapper

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

Online afspreken
Met €5,- Productkorting
DE PASSIE DIE WIJ DELEN

The best hairdresser never stops learning

before-after-hbc6
before-after-hbc5
Befor-after-hbc4
KAPPERS REGIO UTRECHT - LEIDSCHE RIJN, VLEUTEN, HARMELEN, DE MEERN

Één van deze mooie salons bij jouw in de buurt?

030 - 677 24 96

SALON
VLEUTEN

Hindersteinlaan 25 3451 EV Vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevind zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Salon Vleuten

030 - 666 47 92

SALON DE MEERN

Zandweg 116A 3454 JZ De Meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Salon de Meern

0348 - 44 21 11

SALON
HARMELEN

Dorpsstraat 127 3481 EC Harmelen

Deze moderne en zeer stijlvolle kapsalon is gelegen in hartje van Harmelen. Met de Kérastase Luxery Wall en de L'Oréal Professionel Color Lab is deze salon een voorbeeld voor Kérastase. De kapsalon is gemakkelijk bereikbaar en onze gediplomeerde haarstylistes staan voor jou klaar. Niet alleen stopt de bus voor de deur maar ook gratis parkeren voor de kapsalon is mogelijk.

image