6 tips om je haar te verzorgen in de lente

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat je je haar goed verzorgd en beschermd. De lente komt er aan dus het is weer tijd om je haar extra goed te verzorgen en te beschermen. Met deze 6 tips kom jij de lente door!!

6 tips voor een goede haarverzoring in de lente

1. Ga naar de kapper.

Na al die kou kan je haar wel een opfrisbeurt gebruiken. Ga daarom naar de kapper. Een stukje eraf en je haar kan er weer tegenaan tijdens de lente maanden. Heb je inspiratie nodig voordat je naar de kapper gaat? Kijk dan op onze Pinterest borden, voor zowel mannen als vrouwen hebben we de laatste trends voor de lente opgezocht.

2.Was je haar niet te veel

Dit is een tip die je eigenlijk in elk seizoen kan gebruiken. Door te veel wassen wordt je haar sneller vet. Shampoo zet de haarschubben open elke keer dat je je haar wast. Hierdoor raken ze sneller beschadigd en dat is niet goed voor je haar. Was je haar daarom niet te vaak zodat je haarschubben extra sterk en gezond worden. Na een tijdje zal je merken dat je haar er veel gezonder uitziet.

3. Bescherm je haar tegen de zon

Je verwacht het misschien niet maar ook al is de zon nog niet zo sterk als in de zomer, toch kan deze al aardig wat schade aanrichten op je haar. Ook komt er door de zon olie op de hoofdhuid vrij waardoor je haar sneller vet wordt. Wil je toch van de heerlijke lente zon genieten? Gebruik dan de producten van Kérastase Soleil die wij verkopen in de salons. Deze producten zijn speciaal gemaakt om jouw haar te beschermen tegen de zon.

4. Gebruik conditioner

Beetje tegenstrijdig met de tip 2 denk je misschien maar conditioner heeft een heel ander effect op je haar dan shampoo. Soms is het zelf beter om alleen conditioner te gebruiken tijdens het wassen van je haren. In tegenstelling tot shampoo maakt conditioner alle vuiligheid los waardoor je het er makkelijk uit kan spoelen terwijl shampoo het haar alleen ontvet.

5. Spoel je haar uit met lauw of koud water

Klinkt misschien niet heel fijn maar doordat je je haar uitspoelt met lauw of koud water gaan de haarschubben dicht waardoor je haar minder snel afbreekt en minder in de war gaat zitten. Niet alleen wordt je haar hierdoor minder snel vet ook na een tijdje wordt het glanzender.

6. Gebruik een haarmasker

Een haarmasker één keer in de twee weken gebruiken is super gezond voor je haar. Een masker geeft extra voeding aan je haar, dit geeft je haar een boost waardoor het dus ook beter beschermd is. Ook zal je haar er mooi en verzorgd uit zien als je dit wekelijks vol blijft houden.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.


IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Kérastase Soleil: een heerlijke zomer voor je haar

Je haar net zo goed verzorgen als je huid? In de zomer denk je er natuurlijk aan om…

Wij zijn weer open! Wat te doen met langer haar?

Je haar blijft maar groeien en je oude model is er ondertussen allang uit. Op een gegeven moment…

3 Haarstylen die jij thuis kunt creëren!

Onze salons zijn voorlopig nog gesloten, hier balen wij enorm van. Door de Corona crisis zijn de maatregelen…