supportpaginaBlog

Altijd op de hoogte met onze supportpagina

ALTIJD ANTWOORD MET DE SUPPORT PAGINA VAN HBC

Waarschijnlijk ken je het wel, je hebt een vraag in je hoofd en wil zo snel mogelijk het antwoord weten. Je hebt eigenlijk geen zin om te bellen of om actief te zoeken naar informatie maar toch wil je graag het antwoord weten. Ongetwijfeld zal je dit ook wel eens bij Hair & Beauty Company ervaren hebben. Hoe zit het nu met die ene actie of wanneer was die Happy Hour voor kinderen nu ook alweer? Om je helemaal te voorzien van alle antwoorden op deze kleine maar dringende vragen hebben wij sinds kort bij Hair & Beauty Company Kappers een nieuwe service: Onze eigen Supportpagina.

Op deze website staat alle informatie over ons als kapper en over onze (unieke) acties en service. Hiermee willen we jou snel en gemakkelijk informeren over alles wat met ons te maken heeft. In de toekomst zullen wij dan ook bij nieuwe acties of mededelingen regelmatig verwijzen naar onze supportpagina voor uitgebreide informatie en details. Deze  is vanzelfspreken bedoeld voor alle salons van Hair & Beauty Company Kappers in Vleuten, Harmelen en De Meern. Deze supportpagina is via onze website bereikbaar.

Wat is er allemaal te vinden op de Supportpagina?

Op onze Supportpagina staat extra informatie en veel gestelde vragen over Terugkomgarantie, ActiesKadobonnenVoordeelpassenHappy Hour KidsOnline afsprakenHaarlengtes en Haarabonnementen. De supportpagina wordt regelmatig bijgewerkt op basis van nieuwe vragen die we ontvangen in de salons of via onze website.

Vraag niet gevonden?

Staat jouw vraag niet op onze supportpagina of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Stel je vraag dan vandaag nog. Ons team beantwoord jouw vraag binnen 24 uur per mail of telefonisch. Je kunt dit doen onder aan elke pagina van de supportwebsite. Vul gemakkelijk en snel het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk de pagina hier.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten