Baardverzorging is extra belangrijk in de zomer

HEREN: DIT IS WAAROM JE JE BAARD MOET VERZORGEN IN DE ZOMER

Bij zomer denk je niet meteen aan baardverzorging maar toch is het erg belangrijk. Door de zon, zee en warmte raakt het haar beschadigd en dat zorgt voor een onverzorgd effect. Daarom is het belangrijk dat je je baard goed verzorgd met de juiste producten en technieken. We vertellen je hoe je je baard verzorgt en welke producten essentieel zijn deze zomer.

Tips voor baardverzorging

1. Was je baard twee tot drie keer per week. 
Hiermee haal je al het vuil uit je baard

2. Breng je baard in model
Gebruik een goede baard wax om alles in model te brengen en je baard glans te geven.

3. Trim je baard
Om je baard in model te brengen moet je het ook trimmen. Sommige haren groeien nu eenmaal langer dan anderen dus door het goed in model te houden ziet het er veel verzorgder uit. Ook als je baard droog en stug aanvoelt is het handig om het even bij te trimmen. Zo raak je alle droge uiteinden kwijt en voelt het meteen een stuk beter.

4. Droge baard? Gebruik baardolie
Tevens is de baardolie ook goed voor de onderliggende huid. Je zult verstelt staan van het resultaat als je een week baardolie hebt gebruikt.

Ook als je geen baard hebt is verzorgen belangrijk

Naast het behandelen van je baard is zonnebrand ook heel belangrijk, vooral als je geen baard hebt. American Crew heeft een after-shave met SPF 15. Veel mensen vergeten dat je gezicht ook beschermd moet worden tegen de zon, dat is namelijk waar tekenen van ouderdom het eerst ziet. Dit product zorgt voor bescherming tegen de zon, voedt de huid en vecht tegen tekenen van ouderdom. Wil je meer weten over het stylen van je baard of een van de American Crew Producten? Kom dan langs in één van onze salons voor persoonlijk advies.

AMERICAN CREW

Ben jij nieuwsgierig naar meer producten van American Crew? Bekijk hier welke producten wij allemaal verkopen bij Hair & Beauty Company

Ken jij onze Hair & Beauty Company Academy al?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Op deze manier staan wij altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers zijn alleen producten van professionele kwaliteit verkrijgbaar. Wij zorgen niet alleen voor fantastische kapsels volgens de laatse haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je meer weten over baardverzorging? Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze topproducten en behandelingen. Of kom langs in één van onze salons.