blogextentioniste

Breng je haar in topconditie met Kérastase Resistance Extentioniste

KÉRASTASE RESISTANCE EXTENTIONISTE

Iedereen verlangt naar lang en gezond haar. Maar tegen de tijd dat je haar de lengte is die je wilt is het erg beschadigd. Doordat je haar elke dag blootgesteld wordt aan vervuilende stoffen, milieu en verschillende vormen van stijlen wordt het zwak en breekt het af. Daardoor moet er bij de kapper altijd net iets meer af dan je wilde. Kérastase Resistance herkent dit probleem.

Een nieuwe lijn

Met de nieuwe lijn van kerastase Extentioniste richt zich op het gezond houden van het haar zodat jouw haar zo lang mogelijk kan blijven groeien. Op deze manier hoeft het haar niet geknipt te worden. Het is een versterkende lijn om de lengte van je haar optimaal te boosten. De diep verzorgende behandeling maakt het haar sterker dan ooit zodat je jouw ideale lengte krijgt.

Ook in de salon

Ook zijn de producten apart verkrijgbaar. Er zijn twee verschillende lijnen. een voor fijn tot normaal haar en een lijn voor dik haar. De lijn voor fijn tot normaal haar bevat de shampoo (Bain Extentioniste), de conditioner (Fondant Exententioniste) en het serum (Sérum Extentioniste) waarover al eerder een blogpost is verschenen. Voor dik haar bevat de lijn een masker (Masque Extentioniste), een voedend masker wat dik haar volledig beschermt.

Je haar naar nieuwe lengtes met Kérastase Resistance

Voor haar wat al beschadigd is heeft Kérastase een traject van 3 maanden waarin het haar elke maand geëvalueerd wordt in de salon zodat het optimaal kan groeien. Je gaat samen met een kerastase specialist in gesprek over jouw haar en wat het Extentioniste programma voor jouw haar kan doen. Het is een trainingsprogramma om jouw haar in topconditie te krijgen zodat het de lengte van je haar bevorderd. Op dag 1 begin je met een behandeling die gespleten punten verminderd en afbreken tot 78% verhelpt. Je hoofdhuid wordt geactiveerd zodat het beter gaat groeien. In de eerste maand gebruik je bij elke wasbeurt de kerastase Resistance lijn, voeg ook twee keer per week het serum toe om het haar te versterken. Na 30 dagen ga je terug naar de salon om het haar te evalueren en bij te knippen. Daarna herhaal je het tot de gewenste lengte bereikt is. Na 3 maanden is het haar tot 4 cm langer en gezonder dan ooit.

Ken jij onze Hair & Beauty Company Academy al?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Op deze manier staan wij altijd klaar om jou te adviseren. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit. Hiermee kunnen wij het mooiste resultaat en de beste kapsels garanderen. Voor professioneel advies op maat kun je altijd langs komen in een van onze salons in Vleuten, Harmelen of De Meern. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie. Ook geven we meer informatie over onze topproducten en behandelingen.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten