Breng je haar in topconditie met Kérastase Resistance Extentioniste

KÉRASTASE RESISTANCE EXTENTIONISTE

Iedereen verlangt naar lang en gezond haar. Maar tegen de tijd dat je haar de lengte is die je wilt is het erg beschadigd. Doordat je haar elke dag blootgesteld wordt aan vervuilende stoffen, milieu en verschillende vormen van stijlen wordt het zwak en breekt het af. Daardoor moet er bij de kapper altijd net iets meer af dan je wilde. Kérastase Resistance herkent dit probleem.

Een nieuwe lijn

Met de nieuwe lijn van kerastase Extentioniste richt zich op het gezond houden van het haar zodat jouw haar zo lang mogelijk kan blijven groeien. Op deze manier hoeft het haar niet geknipt te worden. Het is een versterkende lijn om de lengte van je haar optimaal te boosten. De diep verzorgende behandeling maakt het haar sterker dan ooit zodat je jouw ideale lengte krijgt.

Ook in de salon

Ook zijn de producten apart verkrijgbaar. Er zijn twee verschillende lijnen. een voor fijn tot normaal haar en een lijn voor dik haar. De lijn voor fijn tot normaal haar bevat de shampoo (Bain Extentioniste), de conditioner (Fondant Exententioniste) en het serum (Sérum Extentioniste) waarover al eerder een blogpost is verschenen. Voor dik haar bevat de lijn een masker (Masque Extentioniste), een voedend masker wat dik haar volledig beschermt.

Je haar naar nieuwe lengtes met Kérastase Resistance

Voor haar wat al beschadigd is heeft Kérastase een traject van 3 maanden waarin het haar elke maand geëvalueerd wordt in de salon zodat het optimaal kan groeien. Je gaat samen met een kerastase specialist in gesprek over jouw haar en wat het Extentioniste programma voor jouw haar kan doen. Het is een trainingsprogramma om jouw haar in topconditie te krijgen zodat het de lengte van je haar bevorderd. Op dag 1 begin je met een behandeling die gespleten punten verminderd en afbreken tot 78% verhelpt. Je hoofdhuid wordt geactiveerd zodat het beter gaat groeien. In de eerste maand gebruik je bij elke wasbeurt de kerastase Resistance lijn, voeg ook twee keer per week het serum toe om het haar te versterken. Na 30 dagen ga je terug naar de salon om het haar te evalueren en bij te knippen. Daarna herhaal je het tot de gewenste lengte bereikt is. Na 3 maanden is het haar tot 4 cm langer en gezonder dan ooit.

Ken jij onze Hair & Beauty Company Academy al?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Op deze manier staan wij altijd klaar om jou te adviseren. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit. Hiermee kunnen wij het mooiste resultaat en de beste kapsels garanderen. Voor professioneel advies op maat kun je altijd langs komen in een van onze salons in Vleuten, Harmelen of De Meern. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie. Ook geven we meer informatie over onze topproducten en behandelingen.