De haartips waardoor hij/zij je niet kan weerstaan

Tijdens maar ook voor en na Valentijnsdag wil je natuurlijk indruk maken op die éne persoon. Wist je dat er een paar haarstijlen zijn maar ook een paar trekjes die hem/haar de vlinders in de buik geven? Wij hebben een aantal tips voor je waarmee jouw Valentijnsdag misschien extra bijzonder wordt dit jaar. 

Tips voor vrouwen

1. DURF GEK TE DOEN

Het is bewezen dat veel mannen op zelfverzekerde vrouwen vallen. En wat is nou zelfverzekerder dan een gewaagde coupe? Durf eens een nieuwe style te nemen. Ga een keer voor kort haar of neem een leuk nieuw kleurtje!

2. MET JE HAND DOOR JE HAAR

Je kent het wel, de meest aantrekkelijke vrouw in een film gaat in een slowmotion met haar hand door het haar. Hoewel het op het moment misschien heel aantrekkelijk lijkt valt het eindresultaat vaak niet in de smaak. Doordat je steeds met je hand door je haar gaat krijg je vet haar. Last van vet haar? Bekijk de producten van Aura Botanica.

3. ACCEPTEER JE HAAR

Je hebt krullen of een slag in je haar en je hebt er zelf echt een hekel aan, daarnaast heb je ook nog is dik haar. Het is hetzelfde als iemand die zeurt over de jackpot die hij gewonnen heeft. Omarm die krullen, slag en dikte van je haar. Veel vrouwen en ook mannen zullen enorm jaloers zijn op het haar wat jij hebt. Mannen vinden het vaak aantrekkelijker dan wanneer je uren in de badkamer je haar hebt staan stylen.

4. VERZORG JE HAAR

Het klinkt heel logisch maar verzorg je haar. Mannen houden ervan als een vrouw goed verzorgd is. Het is daarom belangrijk dat je zorgt dat je haar goed zit en je er over het algemeen goed verzorgd uitziet.

Tips voor mannen

1. VERTOON GEEN SCHAAPJESGEDRAG

Nee we bedoelen hier geen krullen mee. Vrouwen willen een man die opvalt. Een man die ze uit een groep van 1000 mannen eruit kunnen plukken. Ook willen vrouwen een man die met de tijd mee gaat. Vrouwen willen dus niet iemand die hetzelfde kapsel heeft als 100.000 andere mannen maar ze willen wel dat het kapsel er modern uit ziet. Ga daarom voor een kapsel wat je vooral zelf leuk vindt. Kies een keer niet voor een overloop maar laat je haar groeien (belangrijk is wel om naar de kapper te blijven gaan voor dode puntjes en model). Als jij je goed voelt over je kapsel kom je zelfverzekerd over, en ook daar houden vrouwen van.

2. ACCEPTEER JE HAAR

Klopt, deze tip stond ook bij de vrouwen. Begint je haar grijs te worden of krijg je wat dunner haar? Accepteer het. Als jij die grijze kleur draagt maakt je dat zelfverzekerder. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen vallen op mannen die ouder zijn dan dat zij zijn. Kijk naar George Clooney, er zijn weinig vrouwen die je zullen vertellen dat dit geen aantrekkelijke man is.

3. DE BAARD

Ook in 2019 is de baard in. Baarden laten mannen mannelijker lijken. Een van de bekendste elementen waar vrouwen van houden bij een man is een goede kaaklijn. Heb je deze niet dan is een baard ook een perfecte oplossing. Door je baard goed te verzorgen en te stylen maak je een zelfverzekerde, mannelijke en aantrekkelijke indruk op een vrouw. Baard stylen? Lees onze blog over American Crew!

4. VERZORG JE HAAR

Ja heren, ook de mannen moeten het haar goed verzorgen. Hoe lekker het ook is om ‘s ochtends je haarroutine over te slaan, een goed verzorgd kapsel maakt je aantrekkelijker. Zoek een leuke makkelijke haarstijl uit op ons Pinterest account die bij jouw haar past.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi…

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal…