De haartrends van dit najaar

Toe aan een nieuwe haarstijl deze herfst? Blijf je dicht bij je oude haarstijl of ga je toch maar voor compleet iets anders? Laat je het lang groeien of wil je het juist kort laten knippen? Tijd voor een nieuw kleurtje misschien? We hebben speciaal voor jou een aantal toffe haartrends gevonden die deze herfst helemaal in zijn! Ook voor de heren hebben we een aantal haarstijlen verzameld die je deze herfst veel langs zult zien komen.

Dames haartrends

Voor dames is het haar dit najaar een stuk korter. We zien de boblijn weer terugkomen. Misschien heb je ook al is van de Pixie gehoord. Dit kapsel heeft een jaar zijn entree gemaakt in het lijstje met populaire kapsels onder vrouwen. De Pixie is een populaire korte haarstijl die zijn populariteit aan Katy Perry te danken heeft. Katy Perry kwam vorig jaar met een videoclip waar haar lange haar op opvallende wijze korter werd gemaakt. Dit kwam in opspraak en het kapsel werd al snel populair onder bekende vrouwen. Wil je weten welke haarstijlen nog meer trendy zijn dit najaar? Neem een kijkje op onze Pinterest.

Heren haartrends

Bij de heren zien we veel verschillende soorten haarstijlen. We zien hoge kuiven met opgeschoren zijkanten maar we zien ook lang haar. Ook komen de haarstijlen met een fade weer terug. Sommige kapsels zijn perfect om gecombineerd te worden met een baard. Ben je benieuwd wat de andere haarstijlen zijn? We hebben ze voor je verzameld op onze Pinterest.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatse haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi…

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal…