serum

Een droom voor beschadigd haar, Kérastase Résistance Sérum Exententioniste

KÉRASTASE RÉSISTANCE SÉRUM EXENTENTIONISTE

Kérastase is jaren lang opzoek geweest naar een oplossing voor het herstellen van beschadigd haar. Ze kwamen erachter dat het haar naast ceramide en keratine ook KAPs (Keratin Associated Protein) bevatten. Deze kleine proteinen linken de keratinen aan elkaar zodat het haar niet afbreekt. Ze zijn dus enorm sterk en belangrijk voor het behouden van gezond haar. En zonder KAPs zullen de haarvezels na een tijd afbreken. Kérastase Résistance Exententioniste is een serie die zich focust op het herstel en behoud van deze keratine. In de lijn zat al een shampoo, conditioner, masker en styling crème maar daar komt nu een serum bij, Kérastase Résistance Sérum Exententioniste zorgt voor langer gezonder haar dat optimaal beschermd is tegen de elementen.

Kérastase Résistance Sérum Exententioniste 

Iedereen is opzoek naar lang, glanzend en gezond haar. Maar na een tijdje raakt het altijd beschadigd door zout water, chloor, föhnen, stijlen of een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor voelt het haar dof en droog en komen er sneller gespleten punten. De enige oplossing is een knipbeurt maar daarmee verlies je de mooie lengte die je had. Hier heeft Kérastase Résistance Sérum Exententioniste de oplossing voor. Dit serum zorgt ervoor dat de structuur van jouw haar versterkt wordt ook als je lange tijd niet naar de kapper gaat. Het zorgt ervoor dat het haar zijn elasticiteit en glans tot in de punten blijft behouden. Het versterkt het oppervlak van de haarvezel zodat er minder gespleten punten ontstaan en jouw haar nog langer meegaat. Voortaan hoef je alleen naar de kapper om het in model te laten knippen en verlies je minder lengte.

Je gebruikt het op handdoek nat haar en je hoeft het niet uit te spoelen. Het beste resultaat krijg je in combinatie met de rest van de Kérastase Résistance Exententioniste serie.

Ken jij onze Hair & Beauty Company Academy al?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Op deze manier staan wij altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit. Hiermee kunnen wij het mooiste resultaat en de beste kapsels garanderen. Voor professioneel advies op maat kun je altijd langs komen in een van onze salons in Vleuten, Harmelen of De Meern. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze topproducten en behandelingen.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

Luxurious Copper: dé kleurtrend voor komende herfst en winter

Kendall Jenner liet het al zien tijdens de Fashion Week in Parijs en ook veel fashion-sites gaven het al aan: de brons glow is helemaal hot! Warmte toevoegen aan het…

Lees meer

French Glossing: haal het maximale uit jouw haarkleur

Laat je jouw haar verven? Dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Bij Hair & Beauty Company zijn we altijd op zoek naar manieren om jou de…

Lees meer

Metal Detox geconcentreerde olie: voor gezond en sterk haar

Op zoek naar de ultieme verzorging voor jouw haar? Ontdek de nieuwste toevoeging in de Metal Detox-lijn: Metal Detox geconcentreerde olie! Met deze olie maak je jouw haarroutine compleet. Lees…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten