blogTelefoon

Gemakkelijk en supersnel een afspraak

MAAK GEMAKKELIJK EEN AFSPRAAK MET DE APP

Wij weten hoe het is om veel gegevens in te voeren. Je wilt gewoon gemakkelijk en supersnel een afspraak maken. Anders kan je net zo goed bellen toch? Het maken van een online afspraak is bij ons dus niet alleen gemakkelijk, maar het levert je ook nog ‚ā¨ 5,- korting op. 

Online afspraak bij Hair & Beauty Company

We hebben het maken van een afspraak bij Hair & Beauty Company niet alleen zo makkelijk mogelijk gemaakt voor je. Via onze website, die ook optimaal gemaakt is voor je smartphone, of via de smartphone applicatie maak je gemakkelijk en snel een online afspraak. Je kiest gelijk je salon, behandeling, tijdstip en medewerker. Zo kan je gelijk zien of de medewerker waar jij de voorkeur voor hebt ook op deze dag en tijdsstip beschikbaar is. Heb je geen voorkeur? Dan kan je dit ook aangeven en maak je nog sneller een online afspraak. 

Heb je (tijdelijk) geen toegang tot internet? Uiteraard is altijd mogelijk om ons te bellen om een afspraak te maken of gewoon binnen te lopen in √©√©n van onze salons.

Online afspreken betekend korting op een product

Maak een afspraak via onze website of via de app en ontvang ‚ā¨ 5,- korting op een product naar keuze.
Deze actie geldt voor onze salons in Vleuten, Harmelen en De Meern.

Mocht je nog vragen hebben dan helpen wij je via onze supportpagina.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je ge√Įnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door √©√©n van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten