Green-circle-salons

Groen en Glanzend: Ontdek hoe jouw salonbezoek nu de planeet én je haar verzorgt

Bij Hair & Beauty Company zijn we altijd op zoek naar manieren om niet alleen jou, maar ook onze planeet mooier te maken. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze salons nu officieel Green Circle Salons zijn! We zijn een van de toonaangevende duurzame kappers, die zich inzetten voor milieubewuste haarverzorging. Samen maken we het verschil!

Wat is Green Circle Salons?

Green Circle Salons helpt ons bij het recyclen van de producten die we in de salons gebruiken, waaronder aluminiumfolie, haar, en kleurresten. Door deze materialen te verzamelen en te recyclen, verminderen we de hoeveelheid afval die naar de stortplaats gaat. Elke dag produceren kappers in de Benelux maar liefst 13 ton afval. Door deel uit te maken van Green Circle Salons, spelen we een actieve rol in het verminderen van deze hoeveelheid. Zo wordt ons haarafval bijvoorbeeld gerecycled en gebruikt voor het maken van textielvezels. Dankzij onze deelname recyclen onze salons jaarlijks 273,6 kg aan afval: 72 kg haar, 158,4 kg aluminium, en 43,2 kg kleuring.

haar 1
haarwassen

Wat betekent dit voor jou?

Door Hair & Beauty Company te kiezen kun je met een gerust hart genieten van je behandelingen, wetende dat je een duurzame en milieuvriendelijke salon steunt. Je draagt direct bij aan de vermindering van salonafval en de bescherming van het milieu. Daarnaast help je met elke knipbeurt gemiddeld 29 gram haar te recyclen tot textielvezels. Dit betekent dat je haarroutine niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Jij bent een essentieel onderdeel van onze groene missie.

Onze groene initiatieven

Wij geloven dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal. We zijn daarom constant op zoek naar innovatieve methoden van verduurzaming van onze salons. Hier zijn een paar manieren waarop we al een bijdrage doen:

Recycling van Salonafval: Zoals je hebt gelezen, werken we samen met Green Circle Salons om het recyclen van ons afval mogelijk te maken. Van haar tot aluminiumfolie – alles wordt gerecycled. Hierdoor belandt er minder afval op de vuilnisbelt.

verpakkingen 2
1be5b308 1edf 4bdc b0ce 5dc4bdcd13c81 1

Milieuvriendelijke Producten: We kiezen bewust voor producten die minder schadelijk zijn voor het milieu en toch de beste resultaten geven voor jouw haar en hoofdhuid. Check bijvoorbeeld de Elixir van Kérastase. De verpakking van dit product is gemaakt van gerecycled materiaal en wanneer de Elixir op is, kan je een navulverpakking kopen, wat afval vermindert.

Biologisch Afbreekbare Handdoeken: We gebruiken handdoeken van Scrummi, die biologisch afbreekbaar zijn. Door het gebruik van Scrummi-handdoeken besparen we 10.000 liter water per maand en verminderen we onze CO2-uitstoot met 520 kg per maand.

Scrummi 5
Melany 5

Ik ben ontzettend trots dat we bij Hair & Beauty Company nu deel uitmaken van Green Circle Salons. Voor mij betekent dit dat we niet alleen geweldige kapsels kunnen creëren, maar ook echt een verschil kunnen maken voor het milieu. Het voelt goed om te weten dat elke knipbeurt bijdraagt aan een groenere toekomst.” – Melany, Manager/Topstylist

Boek nu en draag vanzelf bij

Door simpelweg voor ons te kiezen, maak jij al een verschil. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu. Bedankt dat je ons helpt om de wereld een beetje groener te maken, één salonbezoek tegelijk.

Maak een afspraak bij een van onze Hair & Beauty Company salons en ervaar zelf de voordelen van een Green Circle Salon. Volg ons op Instagram voor inspiratie en blijf op de hoogte van onze nieuwste groene initiatieven en prachtige haarcreaties.


Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

GENESIS 1

Kérastase Genesis: De Ultieme Oplossing voor Haaruitval

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen wereldwijd mee te maken hebben. Het kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met het uiterlijk. Gelukkig…

Lees meer
Verzwakt vet haar

Haarroutine voor Verzwakt en Vet Haar met Kérastase Genesis

Vet haar kan een belangrijke oorzaak zijn van haaruitval en beide problemen kunnen het zelfvertrouwen en de tevredenheid met je uiterlijk aanzienlijk verminderen. Gelukkig biedt de Kérastase Genesis productlijn een…

Lees meer
Verzwakt droog haar

Haarroutine voor Verzwakt en Droog Haar met Kérastase Genesis

Verzwakt en droog haar kan een grote invloed hebben op je zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met je uiterlijk. Het is bovendien een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval. Gelukkig is er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg