HBC Academy kleurtraining (met Dominic Vleer)

DOMINIC VLEER TRAINING

Dominic Vleer was te gast

Op maandag 8 oktober hadden wij niemand minder dan Dominic Vleer te gast. Voor dit event konden brunettes met schouderlang haar zich aanmelden. Samen met onze kapsters ging Dominic aan de slag om de nieuwste kleurtechnieken anno 2018 toe te passen. Het event was niet alleen erg leerzaam, de sfeer en de hapjes waren ook geweldig. 

Het event

Tijdens het event zijn de modellen verwend. Er waren verschillende hapjes en drankjes en de modellen kregen gratis een nieuwe kleur en model in het haar. Dominic heeft tijdens het event bij alle kapsters over de schouder gekeken en heeft waar nodig een leerzame tip achtergelaten. Hieronder kan je een leuke video bekijken over het event.

Training

De training werd verzorgd door Dominic Vleer. Dominic is een jonge maar zeer ervaren stylist die al meerdere prijzen voor zijn werk wist te bemachtigen. Zo heeft hij al meerdere malen een Coiffure Award gewonnen. Deze prijs kent verschillende categorie├źn waarin alle kappers uit Nederland kans maken om te winnen. In 2016 won hij nog de Coiffure Award voor beste heren kapper van Zuid-Nederland. 

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

K Water: Gewichtloos, glanzend en prachtig haar

Wil jij de salon met mooi, glanzend haar verlaten maar heb je geen tijd voor diepe verzorging die…

Winter 2019/2020 haartrends

De winter is al aanwezig. Het ene persoon vindt het heerlijk dat de pepernoten al weer bijna in…

Met de dames van Enigma

De meiden van het Youtube kanaal Enigma zijn bij ons langs geweest in de salon van Hair &…