K Water: Gewichtloos, glanzend en prachtig haar

Wil jij de salon met mooi, glanzend haar verlaten maar heb je geen tijd voor diepe verzorging die lang moet intrekken? Daar is nu een oplossing voor! K Water van Kérastase is een nieuwe formule waarmee je direct een prachtige glans in het haar krijgt. Gewichtloos, glanzend en prachtig haar: dat is het resultaat van K Water, in slechts enkele seconden. Zeg maar vaarwel tegen de behandelingen die lange tijd moeten inwerken. Want nu heb je een prachtige glans on the go!

Glanzend haar in een handomdraai

K Water is de nieuwste baanbrekende technologie van Kérastase waarmee je geniet van een snelle en effectieve behandeling. Diepe verzorging van het haar is een mooie aanvulling op je salonbezoek, maar heeft vaak tijd nodig om in de haarwortels te dringen. Met K Water hoef je geen extra tijd vrij te maken voor een verzorgende behandeling. Bij contact met water activeert deze nieuwe technologie direct. De formule maakt de vezel glad; zo ontstaat er een zacht en glanzend oppervlak. Het resultaat? Een transformatie van je haar; in een kwestie van enkele seconden.

Combineer K Water met een knip- of föhnbeurt 

Bij heel veel haarmaskers zijn de verzorgende middelen verwerkt in een vloeibare crème. Dit is bij K Water van Kérastase niet het geval. Hier komt de kracht van het product vrij in combinatie met een heldere vloeistof. De verzorgende middelen hechten zich direct aan het haar. Je ziet dus meteen het resultaat. Kies voor een complete verzorging in de salon en geniet van perfect haar. In combinatie met een knip- en föhnbeurt voelt je coupe weer helemaal als nieuw.

Verlaat de salon met een glanzende coupe

K Water is dus de ideale afwerking voor een bezoek aan de salon. Je kapster brengt K Water aan na het wassen en voor het stylen. Het haar heeft niet alleen een mooie glans, maar beschermt ook nog eens tegen de hitte van een föhn of stijltang. K Water van Kérastase: glanzend haar in een handomdraai! Bij je afspraak kun je aangeven K Water te willen proberen. Ook voor meer informatie kun je in een van onze salons terecht!

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij bezig met het trainen van technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in één van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Susanne met haar diploma's

Trainen in lockdown

Onverwachts in lockdown… wat nu? Het staat nog vrij vers in onze gedachten, echter is het alweer ruim…

Face framing: terug van weggeweest!

In de jaren ’90 was face framing al een trend en anno 2020 is deze trend helemaal terug.…

Trendy najaarstinten voor je haar

Het najaar is in aantocht, en bij een nieuw seizoen past natuurlijk ook een nieuwe haarlook! Ook deze…