kapper

Hair & Beauty Company Wijk Vleuterweide

Onze Hair & Beauty Company salons zijn niet gevestigd in de wijk Vleuterweide. De wijk Vleuterweide is gelegen tussen Vleuten, De Meern en Harmelen, waar wel vestigingen van Hair & Beauty Company aanwezig zijn. De verschillende kappers van Hair & Beauty Company zijn vanuit de wijk Vleuterweide erg makkelijk te bereiken ten opzichte van andere wijken in de regio.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Duurzaamheid

Hair & Beauty Company maakt gebruik van de duurzame producten zoals L’Oréal Botanea en Auro Botanica van Kerastase. Dit zijn een natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor het haar of milieu. Daarnaast zijn ze ontwikkeld met top colorists om een compleet nieuwe salon beleving te creëren.

Neem bijvoorbeeld L’Oréal Botanea de 100% plantaardige haarkleur bestaat uit Indigo, Cassia en Henna deze ingrediënten zijn geoogst in India. Wie op zoek is naar een natuurlijke, professionele kleurbehandeling in de salon, zal een nieuwe wereld ervaren met de natuurlijke haarkleuring van Botanéa.

Betreft Aura Botanica, een duurzaam product wat een natuurlijke oorsprong heeft van 99%. Dit komt door het wegvallen van siliconen, parabenen en sulfatenen dat merk je.

Hair and beauty happenings.

De perfect balans van schillende kleurtechnieken, behandelingen en producten om het haar helemaal naar wens te creëren. Resultaten waar we trots op zijn.

 

Bedankt voor de geweldige reviews!

Monique Smit
Monique Smit

Geholpen en geknipt door Christa. Zij was nieuw bij HBC. Maar zeker niet in het kappersvak! Zeer professioneel. Oog voor de klant en haar omgeving, betrokken en de hoofdmassage was heerlijk. Gelukkig weer iemand gevonden die weet hoe ze een kort kopie moet knippen.

Maureen Brandwijk
Maureen Brandwijk

Ik kom al ruim 5 jaar met veel plezier naar de Hair & Beauty Company. Naast het nuttige is het voor mij ook pure ontspanning. Even me-time! Ik word erg blij van de comfortabele wasbak, eindelijk geen pijn in mijn nek meer tijdens het wassen. En die ontspannende massage erbij maakt het compleet! Het allerbelangrijkste is natuurlijk hoe je haar geknipt wordt! Dat is de hoofdreden waarom ik terug blijf komen. Super!

Mariska van Ravesteyn
Mariska van Ravesteyn

Ik word al meer dan een jaar maandelijks gekleurd en geknipt door Laura en dat is steeds naar volle tevredenheid! Ze denkt goed mee en geeft waardevolle tips. De salon zou nog wel wat moderner mogen, passend bij de vlotte meiden die er werken.

Rolf Schellenberger
Rolf Schellenberger

Een prettige kapsalon, sfeervol, gezellige medewerkers. Voor mannen hebben ze een abonnement dat je per jaar afsluit, waardoor je voor een vast laag bedrag heen kan. De behandelingen zijn inclusief haar wassen, nekharen scheren en gel in je haar. Optioneel is een hoofdmassage. De dames zijn er gezellig en voelen goed aan om je in de stemming bent voor een babbel.

Joanna Rzemieniec
Joanna Rzemieniec

Geholpen door Luca die zeer ontspannen en professioneel ter werk ging. Blij met mij bob kapsel. Goed geluisterd goed geknipt.Fijne sfeer,netjes vakkundig personeel.

Demi Hoonhout
Demi Hoonhout

Vandaag langs geweest in de salon om mijn haar te kleuren met een balayage techniek. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker nog eens terug!

Anoek Brugman
Anoek Brugman

Vandaag voor het eerst bij hair en beauty company in De Meern geweest op aanraden van anderen. Super eerste ervaring gehad. Personeel is beleefd en gezellig en er hangt een goede sfeer tussen klanten en personeel en tussen het personeel onderling. Ook over mijn knipbeurt ben ik tevreden. Ik kom hier zeker vaker terug!

Previous
Next

Meer hair en beauty updates.

Blog HBC 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Meer lezen
Blog HBC 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Meer lezen
Blog HBC 7

Voorkomen en Behandelen van Hoofdhuid Schilfers: Wat Je Moet Weten

Hoofdhuid schilfers kunnen een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Deze veelvoorkomende aandoening, vaak veroorzaakt door droge huid, eczeem, of psoriasis, leidt tot de vorming van kleine, schilferige stukjes huid…

Meer lezen

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Onze locaties

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg