soleil

Kérastase Soleil: zonnebrand voor het haar

KÉRASTASE SOLEIL: ZONNEBRAND VOOR HET HAAR

De zomer komt steeds dichterbij en wij kunnen net als jij niet wachten om lekker op vakantie te gaan en heel wat zonnestraaltjes mee te pikken. Wanneer we heerlijk van de zon aan het genieten zijn, zijn we vooral bezig met onze huid. We smeren het in met zonnebrand en aan het einde van de dag verzorgen we onze huid ook met aftersun. But what about the hair? 

Ons haar is net zo gevoelig voor de zon als de huid en verdient daarom minstens zulke goede bescherming en verzorging. UV-stralen zorgen ervoor dat de haarschubben omhoog gaan staan en kleiner worden. Het haar gaat er op deze manier anders uitzien en anders aanvoelen. Bescherm, reinig en verzorg je haar met Kérastase Soleil. Dit unieke ritueel is speciaal ontwikkelt voor haar dat langere tijd wordt blootgesteld aan de zon. 

Kérastase Soleil bestaat uit een beschermende spray, Micro Voile, die je voordat je in de zon gaat in je haar moet sprayen. De spray is vederlicht en beschermt je haar al voor een groot deel tegen UV-stralen.

Daarnaast heeft de Soleil-lijn een haarbad die je gebruikt wanneer je uit de zon komt. Deze Bain Après-Soleil reinigt je haar en herstelt herstelt je verkleurde lokken. 

Als laatst is het belangrijk om je haar na afloop goed te blijven verzorgen met de CC Crème. De crème corrigeert, beschermt en herstelt het haar.

De Kérastase Soleil-lijn heeft al 25 jaar hét antwoord op beschadigd haar door lange blootstelling aan de zon. Dit unieke trio, bestaande uit een spray, haarbad en een masker beschermt, herstelt, voedt en modelleert het haar tot in de puntjes. En ze ruiken ook nog eens heerlijk! 

Naast dit trio zijn er ook nog twee andere producten toegevoegd aan deze lijn die het haar ook helpen te beschermen. Deze kunnen gekozen worden op basis van de conditie van het haar. Is jouw haar gevoelig? De Aqua-Seal is een beschermende spray die het haar beschermt tegen UV-stralen en ideaal voor gevoelig haar. Bijkomend voordeel: de spray is waterproof en geeft het haar een prachtige glans. 

Daarnaast is er voor het after-effect Masque UV, hét perfecte masker voor een ultieme verzorging na gebruik van het haarbad. Het masker herstelt het beschadigde haar en is speciaal ontwikkelt voor mensen met gevoelig haar.

Ook in het voorjaar kunt u al terecht bij onze salon voor de Kérastase Soleil-lijn. 

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers zijn alleen producten van professionele kwaliteit verkrijgbaar. Wij zorgen niet alleen voor fantastische kapsels volgens de laatse haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze topproducten en behandelingen. Of kom langs in één van onze salons.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten