Kérastase Specifique: weg met hoofdhuidproblemen

KÉRASTASE SPECIFIQUE

De hoofdhuid heeft iedere dag veel te verduren door allerlei invloeden van binnen- en buitenaf, zoals stress, vervuilende stoffen en het aantal wasbeurten. Hierdoor kunnen hoofdhuidproblemen ontstaan. Met de nieuwste technieken en producten van Kérastase Specifique is hier nu een oplossing voor.

Bij Hair & Beauty Company Kappers hebben we nu een nieuwe behandeling en producten waarmee we deze problemen verhelpen en helpen te voorkomen in de toekomst. We bieden een in-salon service aan met het masker Masquargil waarmee je haar gereinigd wordt van schadelijke stoffen, zweet en ander vuil waardoor het haar diep gezuiverd wordt. Het masker verwijdert 15 keer meer vervuilende bestanddelen dan een klassieke reiniging en maakt het haar zacht en luchtig.

Met de speciaal ontwikkelde Clarisonic brush wordt de hoofdhuid porie voor porie gereinigd. Deze innovatieve brush zorgt voor een effectieve reiniging; hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden versus een handmatige reiniging. Daarna volgt een masserend masker wat ervoor zorgt dat de hoofdhuid direct aangenaam en koel voelt en het haar soepel en zacht maakt. Tot slot worden er met een miniatuur air compressor kuren aangebracht in het haar die haaruitval, roos en een gevoelige hoofdhuid tegengaan.

Bij Hair & Beauty Company Kappers geeft niet alleen om je haar en de prachtige looks daarvan, maar ook om je hoofdhuid. Kom voor deze behandeling naar een van onze salons en ervaar hoe je hoofdhuid nog nooit zo schoon aangevoeld heeft.

Kérastase Specifique

Naast de speciale behandeling bij Hair & Beauty Company Kappers zijn hier ook losse producten van Kérastase Specifique verkrijgbaar voor de verzorging van jouw haar en hoofdhuid.

Alleen producten van topkwaliteit

Wist jij dat je bij Hair & Beauty Company Kappers alleen producten van professionele kwaliteit verkrijgbaar zijn? Wij zorgen niet alleen voor fantastische kapsels volgens de laatse haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze topproducten. Of kom langs in één van onze salons.


Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.