kerastase-specifique

Kérastase Specifique: weg met hoofdhuidproblemen

KÉRASTASE SPECIFIQUE

De hoofdhuid heeft iedere dag veel te verduren door allerlei invloeden van binnen- en buitenaf, zoals stress, vervuilende stoffen en het aantal wasbeurten. Hierdoor kunnen hoofdhuidproblemen ontstaan. Met de nieuwste technieken en producten van Kérastase Specifique is hier nu een oplossing voor.

Bij Hair & Beauty Company Kappers hebben we nu een nieuwe behandeling en producten waarmee we deze problemen verhelpen en helpen te voorkomen in de toekomst. We bieden een in-salon service aan met het masker Masquargil waarmee je haar gereinigd wordt van schadelijke stoffen, zweet en ander vuil waardoor het haar diep gezuiverd wordt. Het masker verwijdert 15 keer meer vervuilende bestanddelen dan een klassieke reiniging en maakt het haar zacht en luchtig.

Met de speciaal ontwikkelde Clarisonic brush wordt de hoofdhuid porie voor porie gereinigd. Deze innovatieve brush zorgt voor een effectieve reiniging; hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden versus een handmatige reiniging. Daarna volgt een masserend masker wat ervoor zorgt dat de hoofdhuid direct aangenaam en koel voelt en het haar soepel en zacht maakt. Tot slot worden er met een miniatuur air compressor kuren aangebracht in het haar die haaruitval, roos en een gevoelige hoofdhuid tegengaan.

Bij Hair & Beauty Company Kappers geeft niet alleen om je haar en de prachtige looks daarvan, maar ook om je hoofdhuid. Kom voor deze behandeling naar een van onze salons en ervaar hoe je hoofdhuid nog nooit zo schoon aangevoeld heeft.

Kérastase Specifique

Naast de speciale behandeling bij Hair & Beauty Company Kappers zijn hier ook losse producten van Kérastase Specifique verkrijgbaar voor de verzorging van jouw haar en hoofdhuid.

Alleen producten van topkwaliteit

Wist jij dat je bij Hair & Beauty Company Kappers alleen producten van professionele kwaliteit verkrijgbaar zijn? Wij zorgen niet alleen voor fantastische kapsels volgens de laatse haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Hou onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze topproducten. Of kom langs in één van onze salons.


Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten