Le Bronzing trainingsavond

Afgelopen woensdagavond was er een trainingsavond bij Hair and Beauty Company Academy. Haarstylisten kwamen vanuit alle filialen bij elkaar om met de nieuwste kleuren en technieken te experimenteren. Er zijn prachtige resultaten behaald met de producten van L’Oréal professionnel Inoa. De avond stond dit keer in het thema van Le Bronzing by Berni Ottjes & Dominic Vleer.

Resultaten

Amanda & Jolanda gingen samen aan de slag en hebben een fade techniek gebruikt om de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen. Ook hebben ze gebruik gemaakt van zigzag scheidingen waardoor er een mooie balayage gecreëerd is. Hierdoor is er een mooie roze/bronze tint gecreëerd.

Before & after met fade techniek

Denise & Melany hebben een balayage techniek gebruikt. Ze hebben eerst het haar getoupeerd en vervolgens de ene pluk helemaal ingezet en de ander voor de helft. Daarna hebben ze het uitgeveegd naar de aanzet. Bij de aanzet is een donkere kleur gebruikt en die hebben ze laten uitlopen, met als eindresultaat een prachtig bronze effect.

Before & after met balayage techniek

Antoinette & Naomi hebben eerst het haar opgestapeld en daarna hebben ze het haar ingezet. Dit heeft een super mooi effect in de puntjes gegeven, waardoor de verschillen niet heel extreem zijn maar wel een mooi resultaat gegeven.

Before & after met opstapel techniek

Daisy & Demy wilde de natuurlijke tinten van het haar zo natuurlijk mogelijk houden. Ze hebben het haar eerst getoupeerd en zijn daarna naar boven gaan werken. Daarna hebben ze de plukken om en om gekleurd met als eindresultaat deze prachtige coupe.

Before & after met balayage techniek

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij bezig met het trainen van technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in één van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Nooit meer haaruitval door Genesis

Genesis is de eerste duo anti-haaruitval haarverzorging. Steeds meer jonge vrouwen hebben aangegeven tegenwoordig last te hebben van…

K Water: Gewichtloos, glanzend en prachtig haar

Wil jij de salon met mooi, glanzend haar verlaten maar heb je geen tijd voor diepe verzorging die…

Winter 2019/2020 haartrends

De winter is al aanwezig. Het ene persoon vindt het heerlijk dat de pepernoten al weer bijna in…