Wij zijn weer open! Wat te doen met langer haar?

Je haar blijft maar groeien en je oude model is er ondertussen allang uit. Op een gegeven moment kom je op het punt dat je geen kant meer op kunt met je kapsel en je niet weet hoe je het moet stijlen. Wij willen jou daar graag bij helpen door je verschillende tips te geven hoe je je haar alsnog kan stijlen.

Omgaan met je langere haar

Wie zegt dat je er met lang haar niet goed uit kan zien? Misschien heb je juist nu wel complimenten gekregen dat je langere haren je goed staan. Toch merk je dat je op een punt bent gekomen dat je haar niet meer meewerkt. Dit ligt niet aan jouw haar, iedereen maakt dit moment uiteindelijk mee.

Het is juist nu van belang dat je gaat experimenteren met je haar. Probeer het een keer de andere kant op te dragen, of draag het naar achter in plaats van omhoog.

Een hele verbetering door het haar naar achter te kammen.

Toch mee met de tondeuse trend?

Ben jij je lange lokken inmiddels echt zat en overweeg je ze af te scheren? Geen probleem, ook voor jou hebben we inspiratie verzameld die je kunt gebruiken. Wel raden we aan om een tondeuse te gebruiken met meerdere opzetstukjes zodat je in verschillende lengtes kan scheren.

Voor dames: Vlecht je haar!

Als je lang haar hebt heb je ongetwijfeld een keer een vlecht in je haar gemaakt! Misschien is de laatste keer op de basisschool geweest en zou je niet weten hoe je een mooie vlecht maakt. Een normale vlecht is met 3 plukken haar die telkens over elkaar heen slaan. Wij hebben een andere manier van vlechten voor je gevonden waar je met 4 plukken haar aan de slag gaat! Lukt het de eerste keer niet? Geen paniek, oefening baart kunst. Benodigdheden: Elastiekje & geduld.

  1. Je begint met 4 plukken haar die gelijk zijn in dikte en lengte.
  2. De 2 middelste plukken sla je kruislings over de buitenste plukken heen.
  3. De buitenste plukken kruis je vervolgens over elkaar heen.
  4. Herhaal stap 2. Let goed op dat je de juiste plukken pakt.
  5. Sla de middelste plukken kruislings over elkaar heen.
  6. Herhaal stap 2 weer en blijf alle stappen herhalen totdat je aan het einde van het haar bent gekomen. Hier maak je je haar vast met een elastiekje.

Mogelijkheden met lang haar

Er komt een moment dat je weer naar de kapper kan! Maar eigenlijk ben je inmiddels wel gewend geraakt aan de nieuwe lengte van je haar. Kom dan bij ons langs om het in model te laten knippen! Niet zeker wat je precies met je lange haar kan? Wij hebben op ons Pinterest account een aantal haarstijlen voor dames en heren uitgezocht. Doe hier je inspiratie op, bewaar een aantal afbeeldingen en dan zien wij jou hopelijk snel weer bij ons in een van de salons!

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Balayage vs. Highlights: dit moet je weten

Met zowel Balayage als Highlights zorg je voor een subtiele maar rijke verandering in het haar. Je zorgt…

Kérastase Spécifique Divalent: nu verkrijgbaar in de salon

Niet alleen je haar heeft de beste verzorging nodig, maar ook jouw hoofdhuid verdient een extraatje. Bij Hair…

NIEUW: Metal Detox van L’Oréal voor minder haarbreuk

Maak kennis met een nieuw product in de salon: Metal Detox van L’Oréal Professionnel! Dit product zorgt niet…