Awkwar phase haarstijl HBCheader

Wij zijn weer open! Wat te doen met langer haar?

Je haar blijft maar groeien en je oude model is er ondertussen allang uit. Op een gegeven moment kom je op het punt dat je geen kant meer op kunt met je kapsel en je niet weet hoe je het moet stijlen. Wij willen jou daar graag bij helpen door je verschillende tips te geven hoe je je haar alsnog kan stijlen.

Omgaan met je langere haar

Wie zegt dat je er met lang haar niet goed uit kan zien? Misschien heb je juist nu wel complimenten gekregen dat je langere haren je goed staan. Toch merk je dat je op een punt bent gekomen dat je haar niet meer meewerkt. Dit ligt niet aan jouw haar, iedereen maakt dit moment uiteindelijk mee.

Het is juist nu van belang dat je gaat experimenteren met je haar. Probeer het een keer de andere kant op te dragen, of draag het naar achter in plaats van omhoog.

Een hele verbetering door het haar naar achter te kammen.

Toch mee met de tondeuse trend?

Ben jij je lange lokken inmiddels echt zat en overweeg je ze af te scheren? Geen probleem, ook voor jou hebben we inspiratie verzameld die je kunt gebruiken. Wel raden we aan om een tondeuse te gebruiken met meerdere opzetstukjes zodat je in verschillende lengtes kan scheren.

Voor dames: Vlecht je haar!

Als je lang haar hebt heb je ongetwijfeld een keer een vlecht in je haar gemaakt! Misschien is de laatste keer op de basisschool geweest en zou je niet weten hoe je een mooie vlecht maakt. Een normale vlecht is met 3 plukken haar die telkens over elkaar heen slaan. Wij hebben een andere manier van vlechten voor je gevonden waar je met 4 plukken haar aan de slag gaat! Lukt het de eerste keer niet? Geen paniek, oefening baart kunst. Benodigdheden: Elastiekje & geduld.

  1. Je begint met 4 plukken haar die gelijk zijn in dikte en lengte.
  2. De 2 middelste plukken sla je kruislings over de buitenste plukken heen.
  3. De buitenste plukken kruis je vervolgens over elkaar heen.
  4. Herhaal stap 2. Let goed op dat je de juiste plukken pakt.
  5. Sla de middelste plukken kruislings over elkaar heen.
  6. Herhaal stap 2 weer en blijf alle stappen herhalen totdat je aan het einde van het haar bent gekomen. Hier maak je je haar vast met een elastiekje.

Mogelijkheden met lang haar

Er komt een moment dat je weer naar de kapper kan! Maar eigenlijk ben je inmiddels wel gewend geraakt aan de nieuwe lengte van je haar. Kom dan bij ons langs om het in model te laten knippen! Niet zeker wat je precies met je lange haar kan? Wij hebben op ons Pinterest account een aantal haarstijlen voor dames en heren uitgezocht. Doe hier je inspiratie op, bewaar een aantal afbeeldingen en dan zien wij jou hopelijk snel weer bij ons in een van de salons!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

Luxurious Copper: dé kleurtrend voor komende herfst en winter

Kendall Jenner liet het al zien tijdens de Fashion Week in Parijs en ook veel fashion-sites gaven het al aan: de brons glow is helemaal hot! Warmte toevoegen aan het…

Lees meer

French Glossing: haal het maximale uit jouw haarkleur

Laat je jouw haar verven? Dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Bij Hair & Beauty Company zijn we altijd op zoek naar manieren om jou de…

Lees meer

Metal Detox geconcentreerde olie: voor gezond en sterk haar

Op zoek naar de ultieme verzorging voor jouw haar? Ontdek de nieuwste toevoeging in de Metal Detox-lijn: Metal Detox geconcentreerde olie! Met deze olie maak je jouw haarroutine compleet. Lees…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten