justin-timberlake-beard

Stiff Pommade L’Oréal: Justin’s geheim voor een perfect kapsel

JUSTIN’S GEHEIM VOOR EEN PERFECT KAPSEL

Wil jij je haar kunnen re-stylen wanneer je maar wilt? Dat kan met de Stiff Pommade van L ‘Oréal Techni Art. Dit heeft Justin ook ontdekt! Door de soepele textuur is alles mogelijk met deze pommade. Het geeft je haar de fixatie van een gel, maar de kneedbaarheid van een crème. Je look blijft dus goed zitten, maar je kunt je haar ook hermodelleren wanneer je dat wilt. 

Geef jezelf de Justin Look met Stiff Pommade. Zo doe je het:

1. Begin dirty
Begin met nat, ongewassen haar. -soms kan ongewassen haar beter gestyled worden-

2. Gereed maken
Droog je haar met een handdoek. Eventueel kan je wat Tecni.ART Pli gebruiken en door je haar kammen om het makkelijker te stylen.

3. Drogen
Föhn de zijkanten en de achterkant naar voren en naar beneden. Voor de bovenkant, begin bij de haarlijn, trek het haar steil omhoog met behulp van een ronde borstel, en föhn het schuin van boven droog. Je wilt je haar zo groot maken als Albert Einstein, je kan het altijd goed in model krijgen met behulp van wat producten en zwaartekracht.

4. Naar voren stylen
Begin met de scheiding links, trekt het haar recht met de ronde borstel en föhn het droog. Het creëren van spanningen met de kam is het allerbelangrijkste. Zo verwijder je het vocht en zorg je dat je haar stijl blijft. 

5. Finish
Nadat je het haar gedroogt is, gebruik de Stiff Pommade om alles in model te stylen. Als je net als Justin een goede haarlijn hebt, wil je veel volume aan de voorkant. Dit geeft je echt de Gatsby look.

Lukt het niet zoals je wil? Of heeft jouw haar eerst wat aandacht nodig van een kappers? Kom bij ons langs voor advies of maak een afspraak.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten