Trainen in lockdown

Onverwachts in lockdown… wat nu?

Het staat nog vrij vers in onze gedachten, echter is het alweer ruim drie maanden geleden dat wij onverwachts onze salons moesten sluiten door de afgekondigden corona-maatregelen. Wat doen we op zo’n moment?

Webshop

Snel schakelen. Gelukkig zijn de lijnen kort en hadden wij in een paar dagen onze webshop live om toch onze producten te verkopen en iedereen voor de feestdagen te voorzien van producten en cadeaus. Daarnaast hebben we uit de eerdere lockdown kennis meegenomen die nu wederom toegepast kon worden. Zo hebben wij snel kunnen besluiten om weer onze kleurkits te gaan verkopen en om een bezorgplan op te zetten. 

Hair & Beauty Company Academy

Daarnaast zijn wij erg trots op onze Hair & Beauty Company Academy en vinden wij de ontwikkeling van ons personeel erg belangrijk. Wij werken veel met junioren die aan het begin van hun carrière staan en waarvan wij denken dat werkend leren de beste manier is. Gelukkig mochten wij tijdens deze lockdown wél blijven trainen en hebben wij vrij snel een trainingsschema kunnen opstellen. 

Junioren

Onze junioren hebben wekelijks meerdere cursussen gevolgd om zichzelf toch te kunnen ontwikkelen. Met veel trots vertellen wij dan ook graag dat zij met vlag en wimpel geslaagd zijn en werken volgens de Hair & Beauty Company standaard! 

Haar- en topstylisten

Naast onze junioren, hebben ook de haar- en topstylisten cursussen gevolgd en zijn helemaal op de hoogte van de laatste trends en technieken en vertellen u graag over alles wat zij geleerd hebben. 

Salonmanagers

Ook hebben onze salonsmanagers een cursus gevolgd om nog betere begeleiding voor onze stylisten op de vloer te kunnen bieden. 

Kort samengevat: al onze stylisten staan met de nieuwste kennis en technieken klaar voor u, en kunnen niet wachten u weer in de salon te ontvangen en van een prachtig kapsel te voorzien. 

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan via onze Home pagina, of door te bellen naar de salon. 

De Meern: 030 – 666 47 92
Vleuten: 030 – 677 24 96
Harmelen: 0348 – 44 21 11

Zien we u snel?

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Face framing: terug van weggeweest!

In de jaren ’90 was face framing al een trend en anno 2020 is deze trend helemaal terug.…

Trendy najaarstinten voor je haar

Het najaar is in aantocht, en bij een nieuw seizoen past natuurlijk ook een nieuwe haarlook! Ook deze…

Bruin haar? Go for it!

De haarkleur bruin is er in zoveel verschillende tinten en nuances dat er voor iedereen een perfecte haarkleur…