Met de dames van Enigma

De meiden van het Youtube kanaal Enigma zijn bij ons langs geweest in de salon van Hair & Beauty Company om een make over te krijgen.

De dames hadden prachtige lengtes haar waar wij goed op konden kleuren en stylen. Wij zijn super blij met de resultaten die behaald zijn en vonden het een erg gezellige avond met de dames. Ben je benieuwd hoe deze avond verliep? De meiden van Enigma hebben er een video van gemaakt! Deze kun je hieronder bekijken.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij bezig met het trainen van technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in één van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Haarkleuren van deze zomer

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur maar weet je niet welke? De kleuren van dit momenten gaan…

Le Bronzing trainingsavond

Afgelopen woensdagavond was er een trainingsavond bij Hair and Beauty Company Academy. Haarstylisten kwamen vanuit alle filialen bij…

Haartip: zomertijd, minder slaap en meer stress

De zomertijd is ingegaan en dat betekent een uurtje minder slaap en dus meer stress in de ochtend.…