HairContouringBlog

Verbeter je gezichtsvorm met Hair Contouring

HAIR CONTOURING TRAINING

Hair Contouring is momenteel een nieuwe trend in de wereld van de make-up. Ge√Įnspireerd op deze trend, is contouring van het haar een op maat gemaakte techniek van kleur aanbrengen op het haar. Dit is een nieuwe revolutie voor het gebruik van haarkleur en de toepassingen ervan. Deze vernieuwende techniek en met name het onderhoud maakt het een ware trend. Wereldberoemde sterren zoals Jennifer Aniston gebruiken het om te (blijven) stralen in de wereld van de glitter en glamour.

De Haar Contouring techniek is ondertussen bij ons al een ware trend, omdat het dé oplossing biedt bij een ongewenste gezichtsvorm. Deze behandeling is beschikbaar bij de Hair & Beauty Company. Je kunt bij ons terecht voor een professionele behandeling om jouw haar droom waar te maken. Je bent hier namelijk in goede handen.

Deze baanbrekende en innovatieve techniek voor het kleuren van je haar bestaat erin de kleuren rond het gezicht op een doordachte manier te plaatsen. Dankzij een kleuren spel van zowel lichte als donkere tinten, kan het uiterlijk van jouw gezicht zodanig vervormd worden dat het jouw beste eigenschappen extra accentueert. Ook je natuurlijke huidskleur kan hierdoor beter tot zijn recht komen en dat zonder gebruik te maken van make-up!

Niet tevreden over je gezichtsvorm? Hair Contouring biedt de oplossing!

Imperfecties komen bij iedere persoon voor. Soms zijn deze amper zichtbaar, maar soms vallen ze hard op. Zo is dat ook met het gezicht. Hier kunnen zich allerlei imperfecties voordoen zoals bijvoorbeeld de vorm van je gezicht. Sommige mensen lijken een heel erg groot hoofd te hebben in vergelijking met de rest van hun lichaam. Bij andere mensen kan dit dan weer veel kleiner lijken dan dat men normaal zou verwachten. Andere effecten die zulke ‘imperfecties’ doen opvallen zijn bijvoorbeeld de lengte of de breedte van het gelaat.


Deze imperfecties zijn niet altijd erg opvallend, terwijl bij andere mensen deze net heel erg hard opvallen. Velen krijgen er misschien soms een opmerking over en worden hierdoor dan al snel onzeker. Deze onzekerheid hoeft niet levenslang te zijn want er bestaat een sublieme oplossing die je  gezicht zonder drastische ingrepen weer positief zal accentueren. Er werd reeds gebruik gemaakt van make-up om het gezicht te gaan contouren. Maar er is helemaal geen make-up nodig bij deze nieuwe, baanbrekende techniek. Dankzij Hair Contouring kanje de vorm van jouw gezicht verbeteren zonder enige drastische ingreep. Door je haar op een weloverwogen en professionele manier aan te pakken, krijgt het gezicht de vorm waar je al zo lang van droomt.

Wat houdt Hair Contouring in?

Simpel, Hair Contouring van het haar doet jouw gezicht beter uitkomen. Het zal een positief effect hebben op de vorm en de huidskleur ervan. Hair contouring is een kleuringstechniek die steunt op de combinatie van aanbrengen en highlighten met de handen en het zorgvuldig plaatsen van verschillende tonen en dieptes rondom het gezicht om de aangeduide zones van higlights of net meer schaduw te voorzien. De meer donkere tonen cre√ęren schaduw effecten en worden gebruikt om de vorm van het gezicht in te korten of smaller te doen lijken, terwijl de lichtere tonen de vorm van het gezicht net breder of langer doen lijken door licht te reflecteren.
Het doordacht plaatsen van kleur en de zorgvuldige selectie van complementaire tonen zorgen voor een optische illusie en laten je gezicht er meer verfijnd uitzien met de positieve eigenschappen meer geaccentueerd.

FAQ

V: Zal Hair Contouring mij staan?
A: Ongetwijfeld! Het contouren van haar is een techniek die 100% wordt afgestemd op de noden van jouw gezicht. Deze op maat gemaakte kleurenservice van Hair & Beauty Company  is letterlijk ontworpen voor jouw persoonlijke en unieke gezichtsvorm en huidskleur. De kleuren waarvan gebruik wordt gemaakt werden zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op de kleur van je huid en op de structuur van je gezicht.

V: Zal de Hair Contouring er natuurlijk uitzien?
A: Heel wat mensen vragen zich ook af of Haar Contouring er natuurlijk uitziet. Wel, dat is zo. Het is wel zo dat de complexiteit van deze technische consultatie en aanbrenging een professional vereisen. Dit is essentieel om zeker te zijn dat de kleuren perfect werden gemengd in het haar en dat deze kleuren ook perfect matchen met de tint van jouw huid. De subtiele tinten, het vermogen van de colorist om zorgvuldig te positioneren onder het afsteken en het op maat afstemmen van de applicatiemethode op jouw behoeften, betekent dat deze kleurtechniek uiterst natuurlijk kan overkomen. Niemand zal het ooit weten!

V: Is er veel onderhoud nodig bij Hair Contouring?
A: De combinatie van technieken om aan te brengen en de subtiliteit van tinten, betekenen dat deze innovatieve techniek weinig onderhoud biedt. De teruggoei is dan ook heel zacht en verspreid.

Ontdek het aanbod aan mogelijkheden bij de Hair & Beauty Company. Kom langs bij een van onze salons in Vleuten, De Meern of Harmelen voor gratis advies. Of maak ineens een online afspraak voor deze behandeling.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je ge√Įnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door √©√©n van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten