Verbeter je gezichtsvorm met Hair Contouring

HAIR CONTOURING TRAINING

Hair Contouring is momenteel een nieuwe trend in de wereld van de make-up. Geïnspireerd op deze trend, is contouring van het haar een op maat gemaakte techniek van kleur aanbrengen op het haar. Dit is een nieuwe revolutie voor het gebruik van haarkleur en de toepassingen ervan. Deze vernieuwende techniek en met name het onderhoud maakt het een ware trend. Wereldberoemde sterren zoals Jennifer Aniston gebruiken het om te (blijven) stralen in de wereld van de glitter en glamour.

De Haar Contouring techniek is ondertussen bij ons al een ware trend, omdat het dé oplossing biedt bij een ongewenste gezichtsvorm. Deze behandeling is beschikbaar bij de Hair & Beauty Company. Je kunt bij ons terecht voor een professionele behandeling om jouw haar droom waar te maken. Je bent hier namelijk in goede handen.

Deze baanbrekende en innovatieve techniek voor het kleuren van je haar bestaat erin de kleuren rond het gezicht op een doordachte manier te plaatsen. Dankzij een kleuren spel van zowel lichte als donkere tinten, kan het uiterlijk van jouw gezicht zodanig vervormd worden dat het jouw beste eigenschappen extra accentueert. Ook je natuurlijke huidskleur kan hierdoor beter tot zijn recht komen en dat zonder gebruik te maken van make-up!

Niet tevreden over je gezichtsvorm? Hair Contouring biedt de oplossing!

Imperfecties komen bij iedere persoon voor. Soms zijn deze amper zichtbaar, maar soms vallen ze hard op. Zo is dat ook met het gezicht. Hier kunnen zich allerlei imperfecties voordoen zoals bijvoorbeeld de vorm van je gezicht. Sommige mensen lijken een heel erg groot hoofd te hebben in vergelijking met de rest van hun lichaam. Bij andere mensen kan dit dan weer veel kleiner lijken dan dat men normaal zou verwachten. Andere effecten die zulke ‘imperfecties’ doen opvallen zijn bijvoorbeeld de lengte of de breedte van het gelaat.


Deze imperfecties zijn niet altijd erg opvallend, terwijl bij andere mensen deze net heel erg hard opvallen. Velen krijgen er misschien soms een opmerking over en worden hierdoor dan al snel onzeker. Deze onzekerheid hoeft niet levenslang te zijn want er bestaat een sublieme oplossing die je  gezicht zonder drastische ingrepen weer positief zal accentueren. Er werd reeds gebruik gemaakt van make-up om het gezicht te gaan contouren. Maar er is helemaal geen make-up nodig bij deze nieuwe, baanbrekende techniek. Dankzij Hair Contouring kanje de vorm van jouw gezicht verbeteren zonder enige drastische ingreep. Door je haar op een weloverwogen en professionele manier aan te pakken, krijgt het gezicht de vorm waar je al zo lang van droomt.

Wat houdt Hair Contouring in?

Simpel, Hair Contouring van het haar doet jouw gezicht beter uitkomen. Het zal een positief effect hebben op de vorm en de huidskleur ervan. Hair contouring is een kleuringstechniek die steunt op de combinatie van aanbrengen en highlighten met de handen en het zorgvuldig plaatsen van verschillende tonen en dieptes rondom het gezicht om de aangeduide zones van higlights of net meer schaduw te voorzien. De meer donkere tonen creëren schaduw effecten en worden gebruikt om de vorm van het gezicht in te korten of smaller te doen lijken, terwijl de lichtere tonen de vorm van het gezicht net breder of langer doen lijken door licht te reflecteren.
Het doordacht plaatsen van kleur en de zorgvuldige selectie van complementaire tonen zorgen voor een optische illusie en laten je gezicht er meer verfijnd uitzien met de positieve eigenschappen meer geaccentueerd.

FAQ

V: Zal Hair Contouring mij staan?
A: Ongetwijfeld! Het contouren van haar is een techniek die 100% wordt afgestemd op de noden van jouw gezicht. Deze op maat gemaakte kleurenservice van Hair & Beauty Company  is letterlijk ontworpen voor jouw persoonlijke en unieke gezichtsvorm en huidskleur. De kleuren waarvan gebruik wordt gemaakt werden zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op de kleur van je huid en op de structuur van je gezicht.

V: Zal de Hair Contouring er natuurlijk uitzien?
A: Heel wat mensen vragen zich ook af of Haar Contouring er natuurlijk uitziet. Wel, dat is zo. Het is wel zo dat de complexiteit van deze technische consultatie en aanbrenging een professional vereisen. Dit is essentieel om zeker te zijn dat de kleuren perfect werden gemengd in het haar en dat deze kleuren ook perfect matchen met de tint van jouw huid. De subtiele tinten, het vermogen van de colorist om zorgvuldig te positioneren onder het afsteken en het op maat afstemmen van de applicatiemethode op jouw behoeften, betekent dat deze kleurtechniek uiterst natuurlijk kan overkomen. Niemand zal het ooit weten!

V: Is er veel onderhoud nodig bij Hair Contouring?
A: De combinatie van technieken om aan te brengen en de subtiliteit van tinten, betekenen dat deze innovatieve techniek weinig onderhoud biedt. De teruggoei is dan ook heel zacht en verspreid.

Ontdek het aanbod aan mogelijkheden bij de Hair & Beauty Company. Kom langs bij een van onze salons in Vleuten, De Meern of Harmelen voor gratis advies. Of maak ineens een online afspraak voor deze behandeling.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.