news-vernieuwde-reflection-kerastase

Vernieuwde Reflection! Langer genieten van je kleur

VERNIEUWDE REFLECTION! LANGER GENIETEN VAN JE KLEUR 

Kérastase Reflection

We houden van prachtig geverfd haar, maar we houden er nog meer van als de kleur zo lang mogelijk intens blijft! Vaak ervaren vrouwen al na een paar weken dat de kleurintensiteit vermindert, en dat willen we niet! Kérastase heeft de oplossingen! Zo introduceren ze op 8 mei Touche Chromatique: het nieuwste kleurenmengsel voor het haar. Dit mengsel bevat zulke gepigmenteerde kleurstoffen dat het nog meer diepte en intensiteit aan de kleur geeft én het zorgt voor een betere kleurhoudbaarheid na het wassen! Daarnaast krijgt de hele Kérastase Reflection-lijn een renovatie!

Kérastase is van mening dat iedere vrouw zo lang mogelijk moet kunnen genieten van prachtig geverfd haar. Zo bestaat al jaren het bekende Kérastase Reflection assortiment. Kérastase Reflection is de allereerste lichtreflecterende haarverzorging die elke haarvezel transformeert, waardoor er een schitterende glans ontstaat. Ook verbetert het de kwaliteit van het haar én garandeert het een langhoudende kleurintensiteit door het haar te bekleden met glansdeeltjes. Maar dit kan nog beter. En daarom wordt het Kérastase Reflection assortiment gerenoveerd. Het krijgt een nieuw innovatief complex voor prachtige resultaten op het gebied van kleurbescherming. 

Kérastase Reflection & Touche Chromatique

En het beste nieuws: in combinatie met Kérastase Touche Chromatique biedt Reflection een verlengd haarideaal. Dat betekent dus langer genieten van je nieuwe kleur!  

In de salon mengen we het vernieuwde Reflection haarmasker met één van de vier kleuren van Touche Chromatique: twee koele tinten (groen en paars) en twee warme kleuren (koper en rood). De koele tinten neutraliseren de warme ondertonen en zijn voor koel bruin en koel blond haar. De warme tinten frissen de kleur op en kunnen op alle kleurhoogtes gebruikt worden. 

Het eindresultaat? Je haar voelt levendiger en voller aan, en ook de kleur is intenser dan ooit! Voor de ultieme verzorging gebruik je thuis het gerenoveerde haarbad en ook het gerenoveerde masker kun je thuis gebruiken. 

Wil jij je haar verven of kun je wel weer een touch-up gebruiken? Kom snel langs in één van onze salons en ervaar zelf de voordelen van de vernieuwe Kérastase Reflection in combinatie met Touche Chromatique. 

Ken jij onze Hair & Beauty Company Academy al?
Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou (kosteloos) te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten