trends-2021-vrouwenkapsels-v2

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn namelijk eindeloos veel leuke haarstijlen voor in de zomer. Het zijn er zelfs zoveel dat je bijna geen keuze kan maken. Toch zijn er een aantal haarstijlen die elk jaar weer terugkomen, waar je nooit genoeg van krijgt. Ze zijn makkelijk te maken en zien er leuk en zomers uit.

1: De 90’s haarclip

Haartrend: 90's haarclip

Vorige zomer en zelfs ook in de winter was de haarclip al een enorme trend. Ook nu is de 90’s haarclip één van de 2022 zomer haartrends voor vrouwen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, maar de 90’s haarclip blijft toch het populairst. Deze haarstijl was in de 90’s erg populair, en komt ook nu in 2022 weer terug. Maar hoe maak je deze 90’s stijl? Je draait al je haar op de achterkant van je hoofd en brengt het omhoog alsof je een knot maakt. Draai tot je ongeveer op de helft bent en vouw het overgebleven haar naar beneden. Doe de haarclip er in en je 90’s stijl is klaar!

2: Zomerse sjaaltjes

Haartrends 2022: Sjaaltje

Ook zijn de sjaaltjes weer helemaal in. Je ziet ze in verschillende zomerse kleuren voorbij komen en worden op veel manieren gedragen. Een sjaaltje in je haar is niet alleen leuk voor een dagje naar het strand, maar ook voor als je op stap gaat of als je een familie uitje hebt. Je kan de sjaaltjes combineren met leuke zomerse outfits in verschillende kleuren. Je knoopt de sjaal eenvoudig in je haar als een knotje of een lage staart.

3: Natuurlijke zomerse krullen

Haartrends 2022: Natuurlijke krullen

Heb je een mooie bos krullen, maar heb je liever stijl haar? Dan is het tijd om deze zomer je stijltang te laten vallen en je natuurlijke krullen tevoorschijn te halen. Je ziet steeds vaker dat vrouwen met een mooie bos krullen hun haar naturel laten in plaats van dat ze het stijlen. Je hebt veel soorten producten die ervoor zorgen dat natuurlijke krullen er mooi en stijlvol uitzien. Ook Zendaya zie je steeds vaker met haar natuurlijke krullen.

4: Wees creatief met spelden

Haartrends 2022: Spelden

Niet alleen de grote haarclip is een zomerse trend, maar ook de wat kleinere speldjes zijn deze zomer weer helemaal trendy. Tijdens de hitte wil je je haar het liefst opsteken. Door kleurrijke spelden te gebruiken ziet je opgestoken haar er toch nog leuk en zomers uit. Houd je meer van zachte kleuren of liever van opvallende glitters, het kan allemaal. 

5: De trendy curtain bangs

Haartrends 2022: Curtain bangs

Als laatste zomer trend zie je ook de curtain bangs nog veel voorbij komen. Als je houdt van veel lagen en textuur in je haar is deze soort pony misschien wel de beste optie voor jou. De pony staat niet alleen leuk bij lang haar, maar staat ook heel leuk bij kort haar. Het geeft je haar volume en het geeft je een heel ander gezicht. Stijl de curtain bangs met een föhn borstel, een roller of krultang en gebruik een beetje haarlak om alles op zijn plek te houden.

Ben jij van plan om deze zomertrend te volgen en bijvoorbeeld curtain bangs te nemen? Maak een afspraak en laat je knippen door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Instagram.

Bronnen: fem-fem.nl, cosmopolitan.com, lofficiel.be, glamourista.nl.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg