vleuten-salon

Vleuten: Stijlvolle kapsalon in het centrum

HAIR BEAUTY COMPANY VLEUTEN

Hair & Beauty Company Kappers Vleuten

Kom jij uit Vleuten of omstreken? Dan ben je vast wel een in aanraking gekomen met Hair & Beauty Company Kappers. Onze salon is al een tiental jaren een bekend icoon in het winkelhart van dit prachtige dorpje. Dankzij het recent vernieuwde winkelcentrum is er vollop gelegenheid tot parkeren en is de bereikbaarheid beter dan ooit.

Vleuterweide, Kockengen of Haarzuilens

Onze klanten uit Vleuten, Vleuterweide, Kockengen of Haarzuilens brengen dan ook graag een bezoek aan deze moderne salon met altijd parkeergelegenheid voor de deur. De bereikbaarheid vanuit Vleuterweide is zeer gemakkelijk en binnen 10 minuten bereikbaar.

Trends, Technieken en Haarmode

Maar niet alleen de moderne inrichting, goede bereikbaarheid en centrale ligging zijn zaken waar wij trots op zijn. Het allerbelangrijkste is datgene wat er in de salon gebeurd. In de salon is ons team altijd actief bezig met de nieuwste trends, technieken en haarmode. In de salon heerst altijd een gezellige sfeer en staat de klant centraal. Op de hoogte blijven van de nieuwste haarmode, trends en technieken gebeurd met grote regelmaat door de trainingen die worden gehouden in onze eigen HBC Academy. Ons team wordt tijdens deze trainingen door de beste en toonaangevende specialisten getraind en passen deze trainingen gelijk toe op onze modellen. Kort samengevat zijn dit gezellige avonden met hapjes en drankjes waarin het haar centraal staat.

Lees meer over het team van onze salon in Vleuten op de salonpagina van Vleuten. Ook kan je op deze pagina de salon van binnen bekijken en digitaal door de salon lopen.

Model worden bij Hair & Beauty Company Kappers

Heb jij intresse om een model te worden van Hair & Beauty Company? Model zijn bij Hair & Beauty Company betekend dat jij en jouw haar centraal staat op een trainingsavond. Meestal wordt er getraind op een nieuwe trends en haarmode. Je wordt heerlijk gewassen en gaat altijd goed geknipt de deur uit. Ook krijg je altijd een leuke suprise mee aan het einde van de avond. Hapjes en drankjes ontbreken uiteraard niet.  Meld je hier aan.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je ge√Įnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door √©√©n van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
‚ā¨5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten