Vleuten: Stijlvolle kapsalon in het centrum

HAIR BEAUTY COMPANY VLEUTEN

Hair & Beauty Company Kappers Vleuten

Kom jij uit Vleuten of omstreken? Dan ben je vast wel een in aanraking gekomen met Hair & Beauty Company Kappers. Onze salon is al een tiental jaren een bekend icoon in het winkelhart van dit prachtige dorpje. Dankzij het recent vernieuwde winkelcentrum is er vollop gelegenheid tot parkeren en is de bereikbaarheid beter dan ooit.

Vleuterweide, Kockengen of Haarzuilens

Onze klanten uit Vleuten, Vleuterweide, Kockengen of Haarzuilens brengen dan ook graag een bezoek aan deze moderne salon met altijd parkeergelegenheid voor de deur. De bereikbaarheid vanuit Vleuterweide is zeer gemakkelijk en binnen 10 minuten bereikbaar.

Trends, Technieken en Haarmode

Maar niet alleen de moderne inrichting, goede bereikbaarheid en centrale ligging zijn zaken waar wij trots op zijn. Het allerbelangrijkste is datgene wat er in de salon gebeurd. In de salon is ons team altijd actief bezig met de nieuwste trends, technieken en haarmode. In de salon heerst altijd een gezellige sfeer en staat de klant centraal. Op de hoogte blijven van de nieuwste haarmode, trends en technieken gebeurd met grote regelmaat door de trainingen die worden gehouden in onze eigen HBC Academy. Ons team wordt tijdens deze trainingen door de beste en toonaangevende specialisten getraind en passen deze trainingen gelijk toe op onze modellen. Kort samengevat zijn dit gezellige avonden met hapjes en drankjes waarin het haar centraal staat.

Lees meer over het team van onze salon in Vleuten op de salonpagina van Vleuten. Ook kan je op deze pagina de salon van binnen bekijken en digitaal door de salon lopen.

Model worden bij Hair & Beauty Company Kappers

Heb jij intresse om een model te worden van Hair & Beauty Company? Model zijn bij Hair & Beauty Company betekend dat jij en jouw haar centraal staat op een trainingsavond. Meestal wordt er getraind op een nieuwe trends en haarmode. Je wordt heerlijk gewassen en gaat altijd goed geknipt de deur uit. Ook krijg je altijd een leuke suprise mee aan het einde van de avond. Hapjes en drankjes ontbreken uiteraard niet.  Meld je hier aan.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.