HAIR & BEAUTY COMPANY SUPPORT

Acties

Hair & Beauty Company Kappers wil het beste voor onze klanten. Dat betekend ook voordelen doorberekenen aan onze klanten. Dit stelt ons in staat om regelmatig acties te doen met professionele merken als Kérastase en L’Oréal Professionnel. Onze acties en cadeaus vindt je in onze salons, in de nieuwsbrief, Facebook of Instagram.

acties-support

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is mijn voordeelpas geldig bij acties?

De voordeelpas van Hair & Beauty Company Kappers geldt niet voor producten of behandelingen waarmee een actie wordt gedaan, tenzij anders vermeld is.

Hoe krijg ik meer informatie over een actie?

We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te informeren over een actie en bijbehorende voorwaarden. Heb je toch vragen dan kan je altijd terecht in onze salons of op onze website. Extra informatie over een actie wordt vaak vermeld op onze supportpagina onder het kopje 'lopende acties'. Hier is het ook altijd modelijk om een nieuwe vraag te stellen.

Geldt elke actie voor elke salon?

Het kan voorkomen dat één van onze salons een individuele actie heeft die alleen geld voor deze salon. We doen altijd ons best je hierover zo goed mogelijk te informeren.

Hoe weet ik tot hoe lang een actie loopt?

Alle informatie over de actie en looptijd worden altijd zo duidelijk en transparant mogelijk gecommuniceerd. Extra informatie over een actie wordt vaak vermeld op onze supportpagina onder het kopje 'lopende acties'. Hier is het ook altijd modelijk om een nieuwe vraag te stellen.

LOPENDE ACTIES

VERJAARDAGSACTIE

Ben jij binnenkort jarig? Met de verjaardagactie van Hair & Beauty Company wordt je door ons in de watten gelegd. In de maand dat je jarig bent, krijg je een leuk cadeautje van ons. Je kunt dan langskomen voor een heerlijk flesje prosecco, een kortingsbon op producten en een gratis ontspannende hoofdmassage waarbij een verzorgend masker (t.w.v. €6,50) is inbegrepen.

Voorwaarden
Via onze nieuwsbrief wordt je uitgenodigd om je cadeau op te halen in onze salon. Hierdoor is het belangrijk dat je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Heb je geen nieuwsbrief ontvangen? Dan heb je geen recht om mee te doen aan deze actie. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je van ons een nieuwsbrief ontvangen voor je verjaardag? Alleen onder begeleiding van je ouders of voogd kan je het flesje prosecco ophalen. Uiteraard ontvang je wel de cadeaubon en ontspannende hoofdmassage als je alleen langskomt.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste haarupdates

6 tips om je haar te verzorgen in de lente

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat je je haar goed verzorgd en beschermd. De lente komt…

De haartips waardoor hij/zij je niet kan weerstaan

Tijdens maar ook voor en na Valentijnsdag wil je natuurlijk indruk maken op die éne persoon. Wist je…

6 voornemens waar je haar blij van wordt

6 VOORNEMENS WAAR JE HAAR BLIJ VAN WORDT Het nieuwe jaar is aangebroken en je hebt misschien al…

HET IS SUPERSNEL EN EENVOUDIG

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.