HAIR & BEAUTY COMPANY

HBC Academy

Werk je bij ons? Dan kom je vanzelf op onze HBC Academy kappersopleiding in Utrecht terecht. We zijn gericht op de volgende kernwaarden: sfeer, beleving en prestige. De mensen van Hair & Beauty Company zijn grensverleggend en willen het kappersvak op een hoog niveau brengen. Een niveau waarbij onze gasten centraal staan en er voelbare kwaliteit is bij de overeengekomen behandeling(en).

 

academy-techniek
HBC Academy

Trainingen en Certificaten

Op onze kappersopleiding bespreken wij altijd graag met ieder wat er in het hoofd van de klant afspeelt. Onze klanten zien een professionele kapper als iemand waarbij ze zich volledig kunnen ontspannen tijdens de behandeling. En waarbij ze het vertrouwen hebben dat het haar vakkundig wordt verzorgd. Voor dit alles is opleiding, discipline en passie nodig!

Een professionele kapper moet in de ogen van onze klant altijd streven naar het verbeteren van zichzelf door middel van cursussen en opleidingen. Bij ons kappersbedrijf vinden er veel trainingen op onze academy plaats, omdat wij haarmode en haarverzorging van hoogstaande kwaliteit ontzettend belangrijk vinden. Het is tenslotte onze corebusiness. 

Wij organiseren intern op onze kappersopleiding voor veel workshops en trainingen, omdat wij echt willen dat onze kapsters zichzelf ontplooien en ontpoppen tot ware haar-artiesten. Om het niveau te verhogen trainen wij altijd op nieuwe verschillende modellen. Het niveau ligt bij ons hoger dan de meeste stagiairs gewend zijn, maar dat maakt het uitdagender en uiteindelijk het trainen zeer dankbaar. 

Ons kappersbedrijf ontdekt tijdens de trainingen al snel de kwaliteiten van de kapsters die bij ons in opleiding zijn.  Deze kwaliteiten worden aangemoedigd. Zo kunnen onze kapsters zichzelf ontplooien tot een ware specialist. Doormiddel van veel trainen en veel communiceren staat het haar en de groeicarrière centraal. Het behalen van certificaten hoort daarbij. De ontwikkelde specialismen/skills zetten wij met passie in. 

HBC Academy

Kennis van producten en styling

De Hair & Beauty Company Kappers werken gedisciplineerd en denken in uitkomsten voor onze gast. Een advies op maat is een normale zaak waarbij de gast wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden van het haar en uitstraling in coupe en kleur. Onze klanten waarderen een goed, duidelijk en een gedegen advies voor het haar en het thuisgebruik.

 

hbc-products
hbc-products
ERVARINGEN

Wat vinden wij van HBC Academy

hbc-jolanda

Jolanda

Hair & Beauty company betekend als leerbedrijf erg veel voor mij! Sinds ik hier werk is mijn vaktechniek erg verbeterd. Dit komt mede dankzij de leuke trainingen en cursussen die Hair & Beauty Company bied. Niet alleen op knipgebied maar ook op kleurgebied zijn de trainingen voor mij erg belangrijk geweest. Hierdoor mag ik mezelf sinds kort blondspecialist noemen. Dankzij Hair & Beauty Company kan ik vol passie en creativiteit mijn vak uitoefenen en mensen blij maken

hbc-melany

Melany

Je wordt meegenomen in de laatste trends qua knip- en kleurtechniek. Hier worden wij met regelmatig op getraind. Zo blijft het vak leuk en spannend. De trainingen zijn altijd leuke avonden waar je up-to-date blijft. Deze trainingen maken ons onderscheidend en vernieuwend waardoor de passie in het vak wordt vergroot.

hbc-laura

Laura

Hair & Beauty Company is een bedrijf waar je elke dag leert. Het is een mooi groeibedrijf waar ik mezelf verder in kan ontwikkelen. Wij krijgen maandelijks training op onze eigen Academy. Hier leren we de laatste trends en technieken om onze gasten elke keer weer te verrassen. Hair & Beauty Company Academy zorgt voor nieuwe uitdagingen de kans om mijn vak vol passie uit te oefenen.

hbc-corine

Corinne

Hair & Beauty Company Academy betekent voor mij dat ik altijd up-to-date blijf met de nieuwste trends, technieken en producten. Zo kan ik professioneel en zelfverzekerd achter de klant staan. Deze vernieuwingen zorgen elke keer weer voor nieuwe uitdagingen er meer werkplezier.

tim-loreal
L'Oréal Professionnel

TIM LAMERICHS

Bij Hair & Beauty Company Kappers wordt iedereen ontvangen met een warm welkom en een heerlijk kopje koffie. Haarbeleving voert de boventoon. Van de persoonlijke diagnose van uw haar, de uitgebreide wastafelbehandeling tot de unieke styling van uw haar. Het professionele team van kappers behandelt u volgens de laatste haarmode en staat garant voor een ultieme haarbeleving.