Skip to content

HAIR & BEAUTY COMPANY SUPPORT

Welkom

welkom-support

Garantie op je kapsel
We doen altijd ons uiterste best om voor jou de gewenste kwaliteit te bereiken van coupe en/of haarkleur. Het kan soms toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het resultaat van je coupe of het uiteindelijke resultaat van de gewenste haarkleur. Wij geven je bij Hair & Beauty Company dan ook een 'terugkomgarantie' als je nog niet tevreden bent met het resultaat. Kom binnen 14 dagen terug zodat wij jou alsnog tevreden kunnen stellen. Onze stylisten zullen dat dan ook met alle plezier uitvoeren, net zo lang tot jij tevreden en enthousiast bent met jouw haar.

Niet goed? Geld terug!
Als specialisten werken wij uitsluitend met de beste merken voor haarverzorging en styling. Voor haarverzorging werken wij daarom met het merk Kérastase en voor styling en glans wordt gewerkt met L’Oréal Professionnel. Ben u niet tevreden over de aangeschafte producten van deze merken? Binnen twee weken na aankoop krijgt u uw geld terug voor een gelijkwaardig product. Dat is de garantie die wij bieden we geloven in deze professionele merken.

Onze haarstylisten zijn de adviseurs voor jouw haar en daarom worden onze haarstylisten vakkundig getraind om het allerbeste voor jouw haar te kunnen adviseren vanuit de professionele kennis van het product.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe vind ik het dichtbijzijnde filiaal voor mij?

Via 'Contact' in het menu wordt een kaart getoond waar al onze salon op worden weergegeven. Ben je al bekend met onze salons? Via 'Salons' in het menu kan je nog meer te weten komen over je favoriete salon.

Werken jullie ook zonder afspraak?

Je kan bij ons altijd binnenkomen om voor een behandeling. Toch adviseren we je altijd om een afspraak te maken zodat je zeker weet dat je gelijk geholpen wordt.

Kan ik vaker genknipt of gekleurd worden door dezelfde haarstylist?

Dit kan zeker. Via onze website of app maak je gemakkelijk een afspraak bij de haarstyliste die jouw voorkeur heeft.

Hebben jullie een speciale prijs voor kinderen?

Jazeker. Van dinsdag tot en met donderdag worden er met voordelige tarieven gewekt voor de jonge klanten (tot 11 jaar). Tijdens deze dagen kan je tussen 16.00 uur en 18.00 uur langskomen (op afspraak) om de 'kids' te laten knippen voor € 15,00 euro. Ook kunnen de kinderen tijdens Happy Hour een leuke suprise verwachten

Hoe kan ik een klacht melden?

Bij Hair & Beauty Kappers doen we altijd ons uiterste best om voor jou de gewenste kwaliteit te bereiken van coupe en/of haarkleur. Het kunnen voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Kom binnen 14 dagen terug zodat wij jou alsnog tevreden kunnen stellen of neem in deze periode contact op met de salon waar jij behandeld bent. Je kan ook altijd een contactbericht achterlaten op onze website en dan nemen wij contact met jou op.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste haarupdates

Herfst 2019 haartrends

De herfst staat al weer om de hoek. Het ene persoon vindt het heerlijk dat de pepernoten al…

Met de dames van Enigma

De meiden van het Youtube kanaal Enigma zijn bij ons langs geweest in de salon van Hair &…

Haarkleuren van deze zomer

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur maar weet je niet welke? De kleuren van dit momenten gaan…

HET IS SUPERSNEL EN EENVOUDIG

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.