Garantie op je kapsel

We doen altijd ons uiterste best om voor jou de gewenste kwaliteit te bereiken van coupe en/of haarkleur. Het kan soms toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het resultaat.

 

Wij geven je bij Hair & Beauty Company dan ook een 'terugkomgarantie' als je nog niet tevreden bent met het resultaat. Kom binnen 14 dagen terug zodat wij jou alsnog tevreden kunnen stellen. Een belangrijke voorwaarde is dat je zelf niks aanpast aan het haar (niet kleuren of knippen).

 

Onze stylisten zullen dat dan ook met alle plezier uitvoeren, net zo lang tot jij tevreden en enthousiast bent met jouw haar.

Niet goed? Geld terug!

Als specialisten werken wij uitsluitend met de beste merken voor haarverzorging en styling. Voor haarverzorging werken wij daarom met het merk Kérastase en voor styling en glans wordt gewerkt met L’Oréal Professionnel. Ben u niet tevreden over de aangeschafte producten van deze merken? Binnen twee weken na aankoop krijgt u uw geld terug voor een gelijkwaardig product. Dat is de garantie die wij bieden we geloven in deze professionele merken.

 

Onze haarstylisten zijn de adviseurs voor jouw haar en daarom worden onze haarstylisten vakkundig getraind om het allerbeste voor jouw haar te kunnen adviseren vanuit de professionele kennis van het product.

Haarlengtes

De prijzen voor onze haarbehandelingen  zijn gebaseerd op drie verschillende haarlengtes; kort, half-lang en lang haar. Onze standaard prijzen gelden voor kort haar. Heb je half-lang of lang haar? Dan betaal je een kleine toeslag over de behandelprijs. Het behandelen van meer haar vraag om meer tijd. Ook wordt er in verhouding meer product gebruik bij het behandelen van lang(er) haar.

 

Kom langs voor een prijs op maat
Omdat er misverstanden kunnen ontstaan over de lengte van het haar is het verstandig om eerst langs te komen om een prijs op maat te krijgen voor de behandeling die jij wenst. Bij iedere behandeling wordt de prijs vooraf besproken zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Stel jouw vraag

Ik heb een vraag

Stel jouw vraag via het onderstaande formulier. We nemen snel contact met je op.

  Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

  Afspraak maken
  Met €5,- Productkorting
  kerastase-stars

  Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

  386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

  Uitgebreide Google reviews van onze klanten

  google-reviews

  Uitgebreide Google reviews van onze klanten