HAIR & BEAUTY COMPANY SUPPORT

Support

welkom-support

Garantie op je kapsel

We doen altijd ons uiterste best om voor jou de gewenste kwaliteit te bereiken van coupe en/of haarkleur. Het kan soms toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het resultaat van je coupe of het uiteindelijke resultaat van de gewenste haarkleur. Wij geven je bij Hair & Beauty Company dan ook een 'terugkomgarantie' als je nog niet tevreden bent met het resultaat. Kom binnen 14 dagen terug zodat wij jou alsnog tevreden kunnen stellen. Onze stylisten zullen dat dan ook met alle plezier uitvoeren, net zo lang tot jij tevreden en enthousiast bent met jouw haar.

Niet goed? Geld terug!

Als specialisten werken wij uitsluitend met de beste merken voor haarverzorging en styling. Voor haarverzorging werken wij daarom met het merk Kérastase en voor styling en glans wordt gewerkt met L’Oréal Professionnel. Ben u niet tevreden over de aangeschafte producten van deze merken? Binnen twee weken na aankoop krijgt u uw geld terug voor een gelijkwaardig product. Dat is de garantie die wij bieden we geloven in deze professionele merken.

Onze haarstylisten zijn de adviseurs voor jouw haar en daarom worden onze haarstylisten vakkundig getraind om het allerbeste voor jouw haar te kunnen adviseren vanuit de professionele kennis van het product.

Veel gestelde vragen

Via 'Contact' in het menu wordt een kaart getoond waar al onze salon op worden weergegeven. Ben je al bekend met onze salons? Via 'Salons' in het menu kan je nog meer te weten komen over je favoriete salon.

Je kan bij ons altijd binnenkomen om voor een behandeling. Toch adviseren we je altijd om een afspraak te maken zodat je zeker weet dat je gelijk geholpen wordt.

Dit kan zeker. Via onze website of app maak je gemakkelijk een afspraak bij de haarstyliste die jouw voorkeur heeft.

Jazeker. Van dinsdag tot en met donderdag worden er met voordelige tarieven gewekt voor de jonge klanten (tot 11 jaar). Tijdens deze dagen kan je tussen 16.00 uur en 18.00 uur langskomen (op afspraak) om de 'kids' te laten knippen voor € 15,00 euro. Ook kunnen de kinderen tijdens Happy Hour een leuke suprise verwachten

Bij Hair & Beauty Kappers doen we altijd ons uiterste best om voor jou de gewenste kwaliteit te bereiken van coupe en/of haarkleur. Het kunnen voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Kom binnen 14 dagen terug zodat wij jou alsnog tevreden kunnen stellen of neem in deze periode contact op met de salon waar jij behandeld bent. Je kan ook altijd een contactbericht achterlaten op onze website en dan nemen wij contact met jou op.

De nieuwste trends en andere mooie veranderingen

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi en natuurlijk uit en het lijkt net alsof je een paar dagen in de zon gelegen hebt….

Lees meer

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn namelijk eindeloos veel leuke haarstijlen voor in de zomer. Het zijn er zelfs zoveel dat je bijna…

Lees meer

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal eenvoudig bij te houden en zien er fris uit. Dus ben je opzoek naar een nieuwe look…

Lees meer

Get in touch met jouw lokale kapper

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

Online afspreken
Met €5,- Productkorting