Voor welke look ga jij?

Nog niet helemaal zeker welke haarkleur jouw persoonlijkheid het beste uitstraalt? Laat ons je helpen! Maak een afspraak voor een gratis kleurconsult en laat onze specialisten je begeleiden naar jouw perfecte look.

Bekijk onze before & after foto's!

PLAN EEN GRATIS KLEURCONSULT

Balayage

Highlights

Blond haar

Bruin haar

Totale kleuring

PLAN EEN GRATIS KLEURCONSULT

Wat klanten zeggen over onze kleurbehandelingen

Nynke Habes
Nynke Habes

Ze hebben bij mij een prachtige balayage gezet. Goed rekening gehouden met mijn haar kleur en haar soort. Zeker een aanrader!

Suzanne Kuijper
Suzanne Kuijper

Mijn vaste kapster is Kaylee. Ze is heel erg professioneel. Ik krijg altijd passend advies voor het kleuren van mijn haar wat soms best een uitdaging is en wanneer het anders uitpakte werd het kosteloos gecorrigeerd. Daarbij is ze een hele fijne persoonlijkheid wat een kappersbezoek tot een fijn ontspannen uitje maakt !

Julia Schervers-Godschalk
Julia Schervers-Godschalk

Ik kom al jaren bij deze kapper en heb beslist geen plannen om hier weg te gaan. Prettige mensen en vakkundig. Dat laatste is voor mij heel belangrijk!

Demi Hoonhout
Demi Hoonhout

Vandaag langs geweest in de salon om mijn haar te kleuren met een balayage techniek. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker nog eens terug!

Brianne
Brianne

Heel blij met mijn balayage haar! Geholpen door Miles en Maaike, ze hebben mijn haar heel mooi gemaakt en daarna erg mooi gestyled!

Ngoc Hoa Chung
Ngoc Hoa Chung

Een super fijne kapper die gespecialiseerd is in haar kleuringen. Ik kom hier al ruim 2 jaar, 3x balayage laten zetten op aziatisch haar. Ontzettend tevreden mee!

Previous
Next

Onze top stylisten

Wij luisteren graag naar je wensen om jouw look compleet te verbeteren, transformeren en jou droomkapsel werkelijk waar te maken.

De salon

Een bezoek aan onze salon is echt een verwenmomentje voor jezelf.
Laat je door ons heerlijk in de watten leggen en loop naar buiten met een prachtig kapsel.

haar-verven-icon

ECHTE KLEUR PROFESSIONALS

Door onze jarenlange ervaring zijn wij echte deskundigen op het gebied van kleurbehandelingen. Voordat we starten met een kleurbehandeling is er altijd een adviesgesprek om te kijken wat er haalbaar is en om een goed beeld te geven van wat je te wachten staat.

product-icon

ALLEEN DE BESTE PRODUCTEN VAN KÉRASTASE, L'OREAL EN AMERICAN CREW

Wij vinden het belangrijk om het haar gezond te houden tijdens iedere behandeling. Er wordt altijd gekeken naar de kwaliteit van je haar en welke producten daarbij passen. Bovendien vinden we haar mooi als het sterk en gezond is.

heart-hbc-icon

100% SERVICE AANDACHT

Bij Hair & Beauty Company maken wij altijd haar op maat, aangezien wij vinden dat ieder persoon anders is! Je kunt van ons verwachten dat je tijdens ieder bezoek eerlijk en deskundig haaradvies ontvangt en 100% van alle tijd voor jou krijgt. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent om het beste resultaat te behalen.

parking-hbc-icon

GEMAKKELIJK PARKEREN

De salon ligt centraal en is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Bij deze salon is het mogelijk om gratis voor de deur te parkeren.

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg