Kapper Vleuten Dorp

Op zoek naar een professionele kapper in Vleuten Dorp?

Onze kleurexperts en ervaren stylisten bij Salon Vleuten hebben een ongeëvenaarde passie voor hun vak en zijn steevast op de hoogte van de laatste innovaties in haarstijlen, knip- en kleurtechnieken.

We positioneren ons niet enkel als een kapper in Vleuten Dorp. We zijn voorlopers in de branche. Bij Salon Vleuten Dorp gaat het niet alleen om een knipbeurt, maar om een totaalervaring. Een op maat gemaakt haar- en kleuradvies dat zich richt op uw unieke persoonlijkheid, uw voorkeuren en, het allerbelangrijkste, de specifieke behoeften van uw haar.

Benieuwd naar wat wij voor jouw haar kunnen betekenen? Ons team van deskundige haarprofessionals staat te popelen om jou te mogen ontvangen in onze salon in Vleuten.

vleuten-happiness
kapper vleuten salon
vleuten (2)
pijl-icoon-down

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30
Kapper Vleuten Dorp

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Waar wij mee samenwerken

Om het beste resultaat te boeken werken wij met de hoogste kwaliteit producten in de salon zoals Kérastase, L’oreal professionals en American Crew

Bedankt voor de geweldige reviews!

Monique Smit
Monique Smit

Geholpen en geknipt door Christa. Zij was nieuw bij HBC. Maar zeker niet in het kappersvak! Zeer professioneel. Oog voor de klant en haar omgeving, betrokken en de hoofdmassage was heerlijk. Gelukkig weer iemand gevonden die weet hoe ze een kort kopie moet knippen.

Maureen Brandwijk
Maureen Brandwijk

Ik kom al ruim 5 jaar met veel plezier naar de Hair & Beauty Company. Naast het nuttige is het voor mij ook pure ontspanning. Even me-time! Ik word erg blij van de comfortabele wasbak, eindelijk geen pijn in mijn nek meer tijdens het wassen. En die ontspannende massage erbij maakt het compleet! Het allerbelangrijkste is natuurlijk hoe je haar geknipt wordt! Dat is de hoofdreden waarom ik terug blijf komen. Super!

Mariska van Ravesteyn
Mariska van Ravesteyn

Ik word al meer dan een jaar maandelijks gekleurd en geknipt door Laura en dat is steeds naar volle tevredenheid! Ze denkt goed mee en geeft waardevolle tips. De salon zou nog wel wat moderner mogen, passend bij de vlotte meiden die er werken.

Rolf Schellenberger
Rolf Schellenberger

Een prettige kapsalon, sfeervol, gezellige medewerkers. Voor mannen hebben ze een abonnement dat je per jaar afsluit, waardoor je voor een vast laag bedrag heen kan. De behandelingen zijn inclusief haar wassen, nekharen scheren en gel in je haar. Optioneel is een hoofdmassage. De dames zijn er gezellig en voelen goed aan om je in de stemming bent voor een babbel.

Joanna Rzemieniec
Joanna Rzemieniec

Geholpen door Luca die zeer ontspannen en professioneel ter werk ging. Blij met mij bob kapsel. Goed geluisterd goed geknipt.Fijne sfeer,netjes vakkundig personeel.

Demi Hoonhout
Demi Hoonhout

Vandaag langs geweest in de salon om mijn haar te kleuren met een balayage techniek. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker nog eens terug!

Anoek Brugman
Anoek Brugman

Vandaag voor het eerst bij hair en beauty company in De Meern geweest op aanraden van anderen. Super eerste ervaring gehad. Personeel is beleefd en gezellig en er hangt een goede sfeer tussen klanten en personeel en tussen het personeel onderling. Ook over mijn knipbeurt ben ik tevreden. Ik kom hier zeker vaker terug!

Previous
Next

Onze kappers in Vleuten

Wij luisteren graag naar je wensen om jouw look compleet te verbeteren, transformeren en jou droomkapsel werkelijk waar te maken.

Bekijk onze instagram

Op onze instagram vind je alles over Hair & Beauty Company kapper Vleuten en de Meern.

Drie veelvoorkomende oorzaken van Haaruitval! 1. Hormonale Veranderingen: Schommelingen in hormonen door bijvoorbeeld zwangerschap, menopauze, of schildklieraandoeningen kunnen leiden tot haaruitval. 2. Stress: Langdurige stress kan invloed hebben op je lichaam en haarverlies veroorzaken. Probeer stress te verminderen door middel van ontspanningstechnieken en een gezonde levensstijl. 3. Onjuiste Haarroutine: Het gebruik van verkeerde producten of overmatig stylen kan je haar verzwakken en leiden tot breuk en uitval. Zorg ervoor dat je producten gebruikt die geschikt zijn voor jouw haartype. Wil je meer tips en een effectieve haarroutine tegen haaruitval? Lees dan onze nieuwste blog! Link in bio. 💆🏼‍♀️🌟 #hairbeautycompany #kapper #utrecht #demeern #vleuten #kleurspecialist #hairloss #haaruitval #haircare #haarverzorging #haarroutine
📲 Zou jij deze AirDrop request accepteren? 👀
Gun jezelf een moment van ultieme ontspanning en verwennerij. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons voor je zorgen. 😌💕
Terug naar natuurlijk blond 💆🏼‍♀️ Stylist: Angelique
Geen betere plannen dan deze, laat je ook verwennen 🤫✨
🌿 Onze salons zijn nu officiële Green Circle Salons! 🤩 Benieuwd wat dit betekent? Lees er alles over in ons nieuwe blog! Link in bio. 💇‍♀️ • • • #hairbeautycompany #kapper #utrecht #demeern #vleuten #kleurspecialist #recycle #greencirclesalons #green #nowaste #duurzaam

Maak online een afspraak!

Maak gemakkelijk online een afspraak en profiteer van €5,- korting op producten!

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

GENESIS 1x1 1

Kérastase Genesis: De Ultieme Oplossing voor Haaruitval

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen wereldwijd mee te maken hebben. Het kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met het uiterlijk. Gelukkig…

Meer lezen
Verzwakt vet haar 1x1 1

Haarroutine voor Verzwakt en Vet Haar met Kérastase Genesis

Vet haar kan een belangrijke oorzaak zijn van haaruitval en beide problemen kunnen het zelfvertrouwen en de tevredenheid met je uiterlijk aanzienlijk verminderen. Gelukkig biedt de Kérastase Genesis productlijn een…

Meer lezen
Verzwakt droog haar 1x1 1

Haarroutine voor Verzwakt en Droog Haar met Kérastase Genesis

Verzwakt en droog haar kan een grote invloed hebben op je zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met je uiterlijk. Het is bovendien een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval. Gelukkig is er…

Meer lezen

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg