SYMBIOSE_-_10

Een gezonde hoofdhuid bij Hair & Beauty Company met Symbiose

Bij Hair & Beauty Company geloven we sterk in het bieden van een uitgebreide haarverzorgingservaring die verder gaat dan alleen de haren. Daarom hebben we ervoor gekozen om een speciale hoofdhuidservice aan te bieden in combinatie met de Kerastase Symbiose-producten.

 

De Kerastase Symbiose-producten zijn ontworpen om het haar te transformeren en te verzorgen. Door onze hoofdhuidservice te combineren met deze hoogwaardige producten, versterken we de resultaten. De behandelingen en verzorgingsproducten werken in harmonie samen om uw hoofdhuid te reinigen, te hydrateren en te kalmeren, terwijl ze tegelijkertijd uw haar verzorgen en versterkent.

DE VOORDELEN

+0%

RUSTGEVEND

+83% rustgevend na één keer gebruik.**

0%

MINDER ROOS

Tot 100% zichtbare roos verwijderd.***

-0%

Minder talg

-78% talg na één keer gebruik**

Symbiose treatment van Kérastase

Last van roos, jeuk of gevoeligheid op je hoofdhuid? Bij Hair & Beauty Company hebben we dé oplossing: Kérastase Symbiose. Onze geavanceerde haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van jouw hoofdhuid te verbeteren en verschillende problemen aan te pakken, zoals roos, jeuk, overmatige olieproductie en gevoeligheid.

Met de Symbiose lijn geniet je van professionele hoofdhuidverzorging op maat, geschikt voor alle haartypes en dagelijks gebruik. Ontdek de kracht van Symbiose bij Hair & Beauty Company en geniet van gezond, glanzend haar en een comfortabele hoofdhuid.

Oorzaken van roos/schilfers

2

Verkeerd gebruik van haarproducten

Het gebruik van verkeerde haarproducten kan de balans van de hoofdhuid verstoren en roos/schilfers veroorzaken. Het is belangrijk om milde, geschikte producten te gebruiken die de hoofdhuid reinigen en hydrateren zonder deze verder uit balans te brengen.

1

Overgroei van de gist Malassezia restricta

In de meeste gevallen wordt roos/schilfers veroorzaakt door een overgroei van een gist genaamd Malassezia restricta. Deze gist komt van nature voor op de hoofdhuid en voedt zich met de oliën op de huid. De afvalstoffen die de gist produceert, kunnen leiden tot irritatie en ontsteking, wat resulteert in de vorming van roos/schilfers.

 

4

Droge hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan bijdragen aan de vorming van roos/schilfers. In koudere seizoenen, wanneer de luchtvochtigheid lager is, kan de huid uitdrogen. Dit kan leiden tot een overproductie van talg om de droogte tegen te gaan, wat vervolgens de groei van de gist Malassezia restricta stimuleert en roos/schilfers veroorzaakt.

3

Stress en levensstijlfactoren

Hoewel stress op zichzelf geen directe oorzaak van roos/schilfers is, kan het wel bijdragen aan de verergering ervan. Externe factoren zoals slechte voeding en blootstelling aan vervuiling kunnen ook invloed hebben op de gezondheid van de hoofdhuid en de vorming van roos/schilfers bevorderen.

 

Ervaar de kracht van professionele hoofdhuidverzorging op maat met Kérastase Symbiose behandelingen bij Hair&BeautyCompany

Professionele hoofdhuid verzorging op maat!

Bij Hair & Beauty Company kijken we altijd naar welke haar producten het beste bij jou en jouw haar past. De Kérastase Symbiose producten zijn dan ook geschikt voor alle haartypes en kunnen dagelijks worden gebruikt. De lijn bestaat uit verschillende producten, waaronder shampoos, conditioners, haarmaskers en serums.

Elk zijn ontworpen om specifieke hoofdhuidproblemen aan te pakken. Met de Symbiose producten van Kérastase kun je dus niet alleen genieten van gezond en glanzend haar, maar ook van een comfortabele hoofdhuid!

Kérastase Symbiose: Droge hoofdhuid

+83% rustgevend na één keer gebruik.**

Scalp-Advanced_Anti-ongemak-min

1.  Bain Crème Anti-Pelliculaire 

Is een anti-roos shampoo voor de droge en gevoelige hoofdhuid. Met de schuimende formule van deze shampoo worden huidschilfers en roos onmiddellijk verwijdert. De droge en gevoelige hoofdhuid wordt gehydrateerd en gevoed.

Krastase_Symbiose_Hydraterende_in-crme_cellular_anti-roos_shampoo

2. Fondant Apaisant Essentiel

is een anti-roos conditioner voor de gevoelige hoofdhuid. Deze conditioner verzacht de gevoelige hoofdhuid welke neiging heeft tot roos. De haarvezels worden intens gehydrateerd zonder het haar te verzwaren. Deze lichte formule zorgt ook voor sterker en voller haar. Het haar is ontwart en zal er weer glanzend uitzien en vrij van roos!

Krastase_Symbiose_Kalmerende_Ontwarrende__Verzachtende_cellular_anti-roos_conditioner

Kérastase Symbiose: Vette hoofdhuid

+78% talg na één keer gebruik.**

Scalp-Advanced_Anti-vettigheid-min

1. Bain Pureté Anti-Pelliculaire

Is een anti-roos shampoo voor de vette hoofdhuid. De formule van deze shampoo is een verzorgende en ademende formule. Roos en opeenhopingen van talg worden onmiddellijk verwijdert en voorkomen. Het oliepeil wordt in balans gebracht om de vette hoofdhuid tegen te gaan. 

Krastase_Symbiose_Zuiverende_cellular_anti-roos_shampoo 2

2. Micro-Peeling Cellulaire

Een peeling met salicylzuur en plantaardige bolletjes. De peeling lost de eiwitten tussen de roosschilfers op, zodat ze loskomen en mechanisch kunnen worden weggescrubd. De unieke 3-in-1-formule reinigt, exfolieert en hydrateert met een verkoelend gevoel en een verfrissend mentholaroma.

Krastase_Symbiose_Micro-exfolirende_cellulaire_anti_roos_verzorging 2

Kérastase Symbiose: Anti-roos

tot +78% zichtbare roos verwijderd.***

Scalp-Advanced_Anti-Roos-min

1. Kérastase Symbiose Sérum Cellulaire Nuit

Is een anti-roos nachtserum voor de gevoelige hoofdhuid en alle soorten roos. Dit nachtserum werkt 's nachts 8 uur lang waardoor de hoofdhuid het beste herstelt. Hierdoor wordt de bron aangepakt en schilfers en roos tegen gegaan. De gevoelige hoofdhuid wordt op deze manier gezuiverd en gekalmeerd. 

2. Masque Revitalisant Essential

Is een anti-roos haarmasker en gaat tevens beschadigd haar tegen. Dit haarmasker is geheel sulfaatvrij en gaat roos tegen in zowel de lengtes als op de hoofdhuid. Doordat het haarmasker intens revitaliserend is, wordt de beschadigde haarvezel herstelt. Het haar wordt gevoed, gehydrateerd en intens verzorgd. Het haar zal sterker worden en herstellen. 

Krastase_Symbiose_Intensief_anti-roos_cellular_nachtserum 2
Krastase_Symbiose_Intens_revitaliserend_anti-roos_masker 2

Een gepersonaliseerde en optimale ervaring bij Hair&BeautyCompany.

Bij Hair & Beauty Company doen we er alles aan om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen, en we zijn er trots op om onze klanten te voorzien van een onvergetelijke en gepersonaliseerde ervaring. Met onze Scalp Advanced-behandelingen, die naadloos aansluiten bij onze missie en visie, kun je ervaren wat professionele hoofdhuidverzorging op maat echt betekent.

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg