Skip to content
HAIR & BEAUTY COMPANY

Salon De Meern

Al meer dan 25 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full -service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

KLEUREN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Kleur professionals

Hair & Beauty Company kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren, omdat kleur iets persoonlijks is. Het laat op de juiste manier het karakter van iedere afzonderlijke vrouw of man na voren komen. 
We beschikken over diverse kleur technieken waarbij zelfs gezichtcontouren beter uitkomen. Wij willen je graag hiermee kennis laten maken. Kijk ook eens naar onze instagram.

HET IS SUPERSNEL EN EENVOUDIG

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

HET TEAM

HBC Salon De Meern

Melany-Rogge

Melany

Ik ben Melany, bedrijfsleider en een echte allrounder. Al 6 jaar werkzaam in het filiaal De Meern en een bekend gezicht bij alle klanten. Ik ben kleurspecialiste en metamorfoses doe ik met alle plezier. Ik maak graag nieuwe dingen voor onze gasten. Voor een spannende kleur en coupe kan je altijd bij mij terecht. Graag zie ik jou bij mij terug in de salon op de Zandweg 116a in De Meern!

Angelique

Angelique

Ik ben Angelique Kraan, een echte vakvrouw met jaren ervaring in het kappersvak en een oude bekende binnen onze company. Ik werk met veel plezier bij Hair & Beauty Company en vind dat ieder bezoek voor mijn klant een feestje hoort te zijn. Voor een up-to-date trendy kapsel zit je bij mij in de juiste stoel. Graag tot ziens. Ik ben iedere vrijdag en soms op de zaterdag aanwezig in het filiaal in De Meern.

Rianne

Rianne

Rianne staat voor werkelijke interesse als het gaat om het kleuren van het haar en dat doet zij met veel overgave en creëert al mooie geknipte coupes en is sterk in adviseren van haarmode Deze jonge toekomende haarstyliste volgt de opleiding trouw binnen onze HBC Academy en verteld u graag wat de mogelijkheden zijn met jou haar en wij kijken uit naar haar talenten.

Fabienne-Steenwinkel

Fabiënne

Ik heet Fabiënne, ik ben juist van start gegaan binnen de HBC Academy en heb veel verantwoording over de Back Wash hierdoor weet ik alles over de producten van Kérastase. Wat ik leuk vind aan het kappersvak is het werken met professionele kleuren van L’Oréal Professionnel. Ik vind het belangrijk dat mijn gasten de optimale behandeling krijgen en ik hoop ook uit te groeien naar een goede vakvrouw. Graag zie ik jou in de salon voor een ultieme wasbehandeling waarin jij en dit relax -moment centraal staat.

VOOR JOU DE HEERLIJKSTE KOFFIE

Keuzes die we maken

Wij zorgen ervoor dat jij met een 100% tevreden gevoel de salon uitloopt dankzij onze service en gespecialiseerde kappers. Dat betekend ook dat we speciaal voor jou de beste koffie kiezen. Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste haarupdates

Herfst 2019 haartrends

De herfst staat al weer om de hoek. Het ene persoon vindt het heerlijk dat de pepernoten al…

Met de dames van Enigma

De meiden van het Youtube kanaal Enigma zijn bij ons langs geweest in de salon van Hair &…

Haarkleuren van deze zomer

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur maar weet je niet welke? De kleuren van dit momenten gaan…

triangle

Personeel is erg aardig en adviesvol. Ze denken zeker met je mee. Ook met mijn dochter die compleet wat anders wilde. Top!! Resultaat is altijd verbluffend.

PAUL EN MARISKA VAN DER BAAN - GOOGLE

Hele fijne kapsalon. Gastvrij, ontspannen sfeer, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Daarnaast doen ze leuke acties tussendoor!

Vincent - Google

Servicegerichte kapper waar je als herboren naar buiten loopt. Goede kapsters, lekker hoofdmassage en een perfect kapsel. Vergeet de energiebooster niet!

Niels Bakker - Google

Vriendelijk meedenken en een gezellig praatje is hier altijd aan de orde. Ik heb het gevoel dat er echt de tijd voor me wordt genomen en ik altijd weer even keurig naar buiten ga!

Davey van de Laan - Google

Voor de eerste keer geweest. Prima ontvangst. Er wordt goed geluisterd naar wat je wil. En ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Monique Smit - Google

Leuke kapsters ! Suuuuper mooie kleuren en je gaat helemaal gestyled de deur uit. (Zorg dat je ‘s avonds een feestje hebt!) De hoofmassage én stoelmassage was ook heerlijk, echt even wat tijd voor jezelf 🙂 Ik ben klaar voor de feestdagen !! #BedanktLaura!

Martine - Google

Ik ben hier al een paar keer geweest, ook voor mijn zoontje van 4. Altijd vriendelijk en behulpzaam ben ik geholpen. Ze nemen de tijd om je wensen te bespreken en vooraf bespreken ze ook hoe duur het wordt (bij een uitgebreide behandeling)

Brenda Jansen-Damen - Google

Ik kom inmiddels een paar jaar bij deze kapper en het is de eerste waar ik blijf komen. Vriendelijke dames met goed advies, waardoor je ook eens met iets nieuws thuis komt. Mijn dochter en zoon komen hier ook. Men is geduldig en lief met kinderen, ook tijdens happy hour nemen ze de tijd voor ze.

Karlien Brantsma - Google

Daisy heeft prachtige kleuren gemaakt. Eindelijk iemand die weet hoe kleuren uitpakt bij Aziatisch haar. Helemaal top. Jammer dat je maar 5 sterren kan geven, want het is een dikke 10. Zeker een aanrader.. Maar het kan ook niet anders want Denise werkt hier ook.

Linda Mossel - Google

Ik kwam met donker bruin haar binnen, en ik heb een karamel kleurige balayage laten zetten. Het is echt prachtig geworden!! Zeer vriendelijk personeel, je wordt goed verzorgd met wat te drinken. En je wordt gezien als klant en dat is een heel fijn en warm gevoel. Ik ben zeer tevreden, en raad deze salon zeker aan!

Dominique Verkerk - Google

triangle