Skip to content
HAIR & BEAUTY COMPANY

Vleuterweide

Mogelijk heb je gezocht op  ‘Kapper Vleuterweide’. Hair & Beauty Company ligt niet in het centrum van Vleuterweide maar eromheen. Het centrum / winkelcentrum Vleuterweide is gelegen tussen  Vleuten, De Meern en Harmelen, waar zich wel vestigingen van Hair & Beauty Company bevinden.  De verschillende salons van Hair & Beauty Company zijn vanuit Vleuterweide dus erg makkelijk te bereiken ten opzichte van andere wijken in de regio. 

hbc-vleuterweide

HET IS SUPERSNEL EN EENVOUDIG

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.

KAPPERS REGIO UTRECHT - LEIDSCHE RIJN, VLEUTEN, HARMELEN, DE MEERN

Één van deze mooie salons bij jouw in de buurt?

030 - 677 24 96

SALON
VLEUTEN

Hindersteinlaan 25 3451 EV Vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevind zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

image

030 - 666 47 92

SALON DE MEERN

Zandweg 116A 3454 JZ De Meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

image

0348 - 44 21 11

SALON
HARMELEN

Dorpsstraat 127 3481 EC Harmelen

Deze moderne en zeer stijlvolle kapsalon is gelegen in hartje van Harmelen. Met de Kérastase Luxery Wall en de L'Oréal Professionel Color Lab is deze salon een voorbeeld voor Kérastase. De kapsalon is gemakkelijk bereikbaar en onze gediplomeerde haarstylistes staan voor jou klaar. Niet alleen stopt de bus voor de deur maar ook gratis parkeren voor de kapsalon is mogelijk.

image