HAIR & BEAUTY COMPANY SUPPORT

Model worden bij Hair & Beauty Company

Een belangrijk onderdeel van het kappersvak is de training van onze medewerkers. De nieuwste technieken, kleuren en modellen worden intern getraind op onze eigen HBC Academy voordat we deze aan onze klanten aanbieden. Deze trainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van professionele en ervaren trainers die zorgen dat het eindresulaat van de training altijd op topniveau is. Voor deze trainingen zijn wij op zoek naar modellen. Schrijf je in als model en wij nemen contact op als we een model nodig hebben. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw haartype, kleur, lengte etc.

Wat kan je verwachten?
Een heerlijke wasbeurt, je gaat altijd goed geknipt de deur uit. Een gezellige avond met hapjes en drankjes waarin jouw haar centraal staat. Tot slot altijd een leuke supprise als je onze HBC Academie verlaat.

Lees hier meer over in onze Algemene Voorwaarden en Service Voorwaarden.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Tijdens de trainingen worden foto's en video's gemaakt die wij gebruiken voor de promotie van onze salons. Omdat we trots zijn op ons vak en onze medewerkers. Bij het inschrijven als model geef je goedkeuring dat wij gebruik mogen maken van eventuele foto's en filmmateriaal waar jij op staat. Deze gegevens worden uitsluitend alleen door Hair & Beauty Company gebruikt. Het is ook belangrijk om te weten dat pas na deelname aan een training na inschrijving je officeel wordt gezien als een model.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

De laatste haarupdates

Susanne met haar diploma's

Trainen in lockdown

Onverwachts in lockdown… wat nu? Het staat nog vrij vers in onze gedachten, echter is het alweer ruim…

Face framing: terug van weggeweest!

In de jaren ’90 was face framing al een trend en anno 2020 is deze trend helemaal terug.…

Trendy najaarstinten voor je haar

Het najaar is in aantocht, en bij een nieuw seizoen past natuurlijk ook een nieuwe haarlook! Ook deze…

GET IN TOUCH MET JOUW LOKALE KAPPER

Een afspraak maken?

Je bent slechts een paar stappen van de ultieme experience verwijderd. Je kunt kunt hier gemakkelijk in 'no-time' een afspraak maken.