Wil je écht een goede Balayage laten zetten?

De Hair & Beauty Company balayage kleuring is in onze salon een blijvende trend. Mede omdat de kleur met een zachte overloop uitgroeit. Deze kleurtechniek kan gebaseerd zijn op verschillende tinten rood tot blond. Dit hangt af van de personaliteit van de klant. In de salon hebben we ons altijd aan dit principe gehouden.

Online afspreken
Met €5,- Productkorting
Kerastase-Loreal-Logo

Wij werken alleen met duurzame gecertificeerde producten.

Balayage kapsel

Faceframe & Blending

Cutting Long Hair or Short Hair

Balayage & Styling

Online afspreken
triangle

Balayage is hot!

​Balayage: het blijft immens populair, maar wat is het nou precies? Waarom is Hair & Beauty Company zo'n fan? Ontdek het hieronder.

2.

Hoe krijg je een optimale Balayage?

diagnose

Wens en diagnose

Elk persoon heeft uniek haar. Heb je lang, kort, volumineus of dun haar? Zo zijn er nog meer punten waarop we naar kijken en adviseren. Maar het aller- belangrijkste is jouw wens.

ultiem-verzorgen

Ultiem verzorgen

Voordat we beginnen met kleuren, gaan we eerst het haar uitgebreid verzorgen. We willen jouw haar revitaliseren. Dit is cruciaal omdat gewenste kleur optimaal kan pakken. 

balayage zetten

Balayage zetten

De Balayage wordt aangebracht. Hier zijn verschillende technieken voor omdat je met een Balayage veel kanten op kunt. De basis is om deze kleuring volledig met losse hand en kwast aan te brengen. 

styling-advies

Styling en onderhoud advies

Uiteindelijk wil je een goed gestyled kapsel. En natuurlijk thuis ook goed kunnen stylen. We geven duidelijke instructies en advies om het haar goed te verzorgen en dus in goede staat te houden. Je kunt aan onze professionals al jouw vragen stellen. 

products-hbc

Producten op maat, maximale verzorging

We begonnen bij stap 1 dat ieder persoon uniek haar heeft. En heel belangrijk.. Vergeet de hoofdhuid niet. Daarom bieden wij ook producten op maat voor een optimale verzorging en langdurige houdbaarheid. 

3.

Resultaat, prachtig haar!

Balayage kapsel
Balayage klant loopt uit salon

3.

Resultaat, prachtig haar!

She's got it!

Triangles
jolanda-hbc

Tip van Jolanda

​Omdat we alles met de kwast zetten, blijft het ook langer zitten. Blijf het wel goed onderhouden door eens in de 5 weken een toner te zetten. Dan lijkt het weer helemaal opnieuw gekleurd en ben je dus een stuk goedkoper uit. 

kaylee-hbc

Tip van Kaylee

​Omdat we alles met de kwast hebben, blijft het ook langer zitten. Blijf wel goed onderhouden door eens in de 5 weken een toner te zetten. Dan lijkt het weer helemaal opnieuw gekleurd en dus een stuk goedkoper uit. 

Wat klanten zeggen over onze  balayages

Ze hebben bij mij een prachtige balayage gezet. Goed rekening gehouden met mijn haar kleur en haar soort. Zeker een aanrader!

Nynke Habes

Google Reviews

Vandaag gekleurd met de nieuwste balayage techniek. Wat een fantastisch resultaat. Een echte aanrader!

Inge Snel-van Eck

Google Reviews

Ik kom al jaren bij deze kapper en heb beslist geen plannen om hier weg te gaan. Prettige mensen en vakkundig. Dat laatste is voor mij heel belangrijk!

Julia Schevers-Godschalk

Google Reviews

Onze salons

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

Salon de Meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

Salon Vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

Afspraak maken
Met €5,- Productkorting
kerastase-stars

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

google-reviews

Uitgebreide Google reviews van onze klanten