American Crew, haarverzorging voor mannen

AMERICAN CREW HAARVERZORGING

Voor mannen werkt Hair & Beauty Company met American Crew, een professioneel haarverzorging- en styling merk. American crew is al bijna 20 jaar een van de beste merken. Ze focussen zich op haarverzorging, styling en baardverzorging. Ze willen verzorging makkelijk en haalbaar maken voor iedereen. Daarom is er voor elk probleem of elke haarsoort wel iets.

Haarverzorging van American Crew

Haarverzorging is voor iedereen anders. American Crew heeft een shampoo voor elke haarsoort. Of je nu een gevoelige hoofdhuid hebt, gekleurd haar hebt, roos hebt of gewoon bodywash en shampoo in één wilt. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en geen gevaarlijke chemicaliën zodat je haar schoon wordt maar je hoofdhuid er niet onder hoeft te lijden. Ook hebben ze een shampoo speciaal voor het verwijderen van hardnekkige styling producten 

Styling

American Crew heeft een grote lijn met styling producten. Ze zijn er in veel verschillende vormen en sterkten. Zo is de holding paste er in Low hold, Medium hold en Strong hold omdat iedereen andere behoeften heeft. De producten zijn er in de vorm van gels, sprays, wax, creme of poeder.

Scheren en baardverzorging

Voor je baard zit je bij dit merk ook goed want daar is een aparte lijn voor. Veel mannen vergeten hun baard goed te onderhouden, maar het is belangrijker dan je denkt. Een goed verzorgde baard geeft je een netter uiterlijk. Wil je meer weten over baardverzorging vooral in de zomer? lees dan de blog over het belang van het verzorgen van je baard. 

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.