trends-2021-

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal eenvoudig bij te houden en zien er fris uit. Dus ben je opzoek naar een nieuwe look voor de zomer? Dan is deze blog misschien wel perfect voor jou.

1: De trendy Out of bed look

Als eerst beginnen we met de Out Of Bed haarlook. Deze haar look is eenvoudig, ziet er natuurlijk uit en is daarom perfect voor de zomer. Deze look creëer je door een lichte crème te gebruiken, een klein beetje is al genoeg. De look is perfect voor mensen met krullen. Heb je geen krullen? Vraag dan de kapper om in ongelijke lengtes te knippen zodat het een warrige uitstraling geeft.

Haartrends: Out of bed

2: De kuif

De kuif is een klassieke haarstijl die geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid. Dit kapsel hoef je maar eens in de 3-4 weken te laten knippen. De kuif geeft een vlotte uitstraling terwijl je er eigenlijk niet zo veel voor hoeft te doen. Handig en leuk voor de zomer dus!

Haartrend: Kuif

3: De opscheer

Een opscheer is de basis voor veel andere kapsels en is daarom het meest favoriete kapsel om deze zomer mee te experimenteren. Bij dit kapsel wordt een speciale techniek gebruikt. De haren worden namelijk van kort naar lang geschoren en is daardoor makkelijk om bij te houden.

Zomer haartrend 2022: Opscheer

4: Korte scheiding

Deze trend, de korte scheiding, kan je op verschillende manieren laten knippen. De korte scheiding kan aan de linkerkant, in het midden, maar ook aan de rechterkant, dus er is in ieder geval genoeg keuze. Het kapsel straalt netheid uit en wordt gedragen door mannen van alle leeftijden. Je kan de scheiding creëren met een kam of gewoon met je vingers.

Haartrend: korte scheiding

5: De zomerse crop

Als laatste is de crop ook één van de zomer haartrends van 2022 voor mannen. De textuur van dit kapsel is goed zichtbaar en de haren hebben zonder een haarproduct al een eigen uitstraling. Daarom het is makkelijk om het kapsel in model te brengen. De crop wordt de laatste tijd veel gedragen in Nederland, het heeft een frisse uitstraling en is ideaal voor de warme zomerdagen.

Haartrends 2022: Crop

Iets voor jou?

Wil jij ook één van deze trendy zomer looks? Maak dan een afspraak en laat je knippen door één van onze kappers zodat jij alvast ready bent voor de zomer. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Instagram.

Bron: trendheads.nl.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg