De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal eenvoudig bij te houden en zien er fris uit. Dus ben je opzoek naar een nieuwe look voor de zomer? Dan is deze blog misschien wel perfect voor jou.

1: De trendy Out of bed look

Als eerst beginnen we met de Out Of Bed haarlook. Deze haar look is eenvoudig, ziet er natuurlijk uit en is daarom perfect voor de zomer. Deze look creëer je door een lichte crème te gebruiken, een klein beetje is al genoeg. De look is perfect voor mensen met krullen. Heb je geen krullen? Vraag dan de kapper om in ongelijke lengtes te knippen zodat het een warrige uitstraling geeft.

Haartrends: Out of bed

2: De kuif

De kuif is een klassieke haarstijl die geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid. Dit kapsel hoef je maar eens in de 3-4 weken te laten knippen. De kuif geeft een vlotte uitstraling terwijl je er eigenlijk niet zo veel voor hoeft te doen. Handig en leuk voor de zomer dus!

Haartrend: Kuif

3: De opscheer

Een opscheer is de basis voor veel andere kapsels en is daarom het meest favoriete kapsel om deze zomer mee te experimenteren. Bij dit kapsel wordt een speciale techniek gebruikt. De haren worden namelijk van kort naar lang geschoren en is daardoor makkelijk om bij te houden.

Zomer haartrend 2022: Opscheer

4: Korte scheiding

Deze trend, de korte scheiding, kan je op verschillende manieren laten knippen. De korte scheiding kan aan de linkerkant, in het midden, maar ook aan de rechterkant, dus er is in ieder geval genoeg keuze. Het kapsel straalt netheid uit en wordt gedragen door mannen van alle leeftijden. Je kan de scheiding creëren met een kam of gewoon met je vingers.

Haartrend: korte scheiding

5: De zomerse crop

Als laatste is de crop ook één van de zomer haartrends van 2022 voor mannen. De textuur van dit kapsel is goed zichtbaar en de haren hebben zonder een haarproduct al een eigen uitstraling. Daarom het is makkelijk om het kapsel in model te brengen. De crop wordt de laatste tijd veel gedragen in Nederland, het heeft een frisse uitstraling en is ideaal voor de warme zomerdagen.

Haartrends 2022: Crop

Iets voor jou?

Wil jij ook één van deze trendy zomer looks? Maak dan een afspraak en laat je knippen door één van onze kappers zodat jij alvast ready bent voor de zomer. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Instagram.

Bron: trendheads.nl.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi…

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

Kérastase Chroma Absolu, een nieuwe productlijn van 2022

Het wachten waard: Kérastase Chroma Absolu Kérastase komt in 2022 met een nieuwe lijn voor kleuronderhoud: Chroma Absolu.…