blogbalayage

Franse balayage, bijna niet te onderscheiden van een aantal weekjes in de zon

blogbalayage

TRENDALERT! FRANSE BALAYAGE

Er is een nieuwe trend aangebroken op het gebied van balayage! De zogenaamde “franse balayage” zorgt voor het meest natuurlijke resultaat. Door het gebruiken van lichte stroken is het resultaat bijna niet te onderscheiden van een aantal weekjes in de zon. Anders dan traditionele kleurtechnieken worden er geen folies gebruikt waardoor het beter blend met het niet gekleurde haar. De franse balayage richt zich volledig op het aanbrengen van de verf op de oppervlakte van het haar, net als de zon zou doen als het natuurlijk lichter wordt.

Wat is balayage?

Balayage is een techniek waar in er verf in stroken op het haar wordt aangebracht om een natuurlijke lichte kleur te maken. Het haar wordt verdeeld in een aantal stukken en brede plukken haar worden gepakt om vervolgens de kleur licht aan te brengen als een verf. Er zijn veel verschillende soorten balayage, zo richten sommige technieken zich op de voorkant van het haar om het gezicht uit te laten komen en zorgen anderen voor meer diepte door het gehele haar heen.

balayage process 0

Franse Balayage

Bij franse balayage wordt er een strook haar van een aantal centimeter gepakt en de buitenkanten van die strook het dichts bij de uitgroei van het haar geverfd. Er wordt vervolgens in een ‘V’ vorm naar beneden geblend tot de twee kanten elkaar ontmoeten. Alles wat daaronder zit word ook mee geverfd. Bij het verven wordt niet al het haar meegenomen, om het natuurlijker te laten lijken. In de zon zou ook alleen de bovenste laag lichter zijn. bij de franse balayage worden er ook geen folies gebruikt maar kan er wel plastic folie aangebracht worden om de lagen van elkaar te scheiden. Deze techniek garandeert het meest natuurlijke effect op het haar.

Wij zijn kleurspecialisten

Bij Hair & Beauty Company kun je terecht met al je haarwensen. Doordat we altijd bezig zijn met het verrijken van onze kennis kunnen we jouw het beste helpen. Zo hebben wij kleurtrainingen van de beste in het vak om altijd up-to-date te blijven over de laatste trends en technieken.

Ken jij onze eigen Academy al?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat voor topkwaliteit

Is deze trend echt iets voor jou? Of wil je meer informatie over of het bij je past? Kom dan langs bij in een van onze salons in Vleuten, Harmelen of De Meern, voor persoonlijk advies volgens de laatste trends en technieken. Ook verzorgen wij jouw haar alleen met producten van de beste kwaliteit, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Houd onze Facebook en Nieuwspagina goed in de gaten voor meer informatie over deze top producten en behandelingen.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

haarkleur trends zomer

6 Haarkleur Trends Zomer 2024: Trendy haartrends voor Dames

De zomer van 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar warmere dagen en volle stranden. Het is ook het moment voor nieuwe haarkleur trends, en…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg