Nooit meer haaruitval door Genesis

Genesis is de eerste duo anti-haaruitval haarverzorging. Steeds meer jonge vrouwen hebben aangegeven tegenwoordig last te hebben van haarverlies. Door de drukke levensstijl en stress die steeds meer vrouwen hebben kan haarverlies een bijkomst zijn.

Deze jonge vrouwen willen zich weer zekerder voelen en genieten van een volle bos haar. Om hierop in te spelen is Kérastase de nieuwe lijn Genesis begonnen. Genesis bevat zowel producten voor alleen in de salon als producten voor thuisgebruik.

Kérastase Genesis

Kérastase biedt een revolutionaire oplossing voor haaruitval. Dit doen zij zonder de sensualiteit en verwennerij van het haarritueel te verminderen. De combinatie van gemberwortel en edelweiss stamcellen zorgen voor bescherming van het haar. De edelweiss stamcellen staan bekend om zijn antioxidante kracht en collageen eigenschappen. Hierdoor kan het de meest extreme omstandigheden weerstaan.

Prachtig haar met Genesis

Niet alleen gaat de lijn Génesis haaruitval tegen, ook zorgt het voor ontward, zijdezacht en glanzend haar. De producten zijn voor alle haartypes en zowel de hoofdhuid als het haar zelf wordt aangepakt.

Samenwerking met experts

Kérastase heeft er voor gekozen om bij deze lijn samen te werken met 3 experts. De welbekende kapper David Lucas, dermatoloog dr. Laura Scott en voedingsdeskundige dr. Megan Rossi. Samen met hen is een onderzoek gedaan waarom je haar kan uitvallen en wat je zelf kan doen tegen het probleem.

Bekijk de video

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij bezig met het trainen van technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in één van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Kérastase Soleil: een heerlijke zomer voor je haar

Je haar net zo goed verzorgen als je huid? In de zomer denk je er natuurlijk aan om…

Wij zijn weer open! Wat te doen met langer haar?

Je haar blijft maar groeien en je oude model is er ondertussen allang uit. Op een gegeven moment…

3 Haarstylen die jij thuis kunt creëren!

Onze salons zijn voorlopig nog gesloten, hier balen wij enorm van. Door de Corona crisis zijn de maatregelen…