news-hbc-besparen-calculator

Haarabonnementen van Hair & Beauty Company: bespaar geld

news hbc besparen calculator

BESPAREN MET ONZE HAARABONNEMENTEN

2 jaar geleden zijn wij begonnen met een uniek concept: de Full Service Haarabonnementen. Met deze abonnementen kunnen de vrouwen 12 en de mannen 13 keer per jaar super voordelig naar de kapper. De abonnementen kun je geheel zelf samenstellen naar jouw voorkeuren. Sinds kort hebben wij ook een nieuwe functie tijdens het samenstellen van een abonnement. Om het proces nog inzichtelijker te maken hebben we nu namelijk een calculator waarin je direct kan zien hoeveel je bespaart.


Het abonnement

Onze Full Service abonnementen kunnen afgesloten worden voor 12 maanden. Voor de behandelingen kun je kiezen uit Only Cut, Only Color, Cut & Color en Uitgroei bijwerken. Het afsluiten van een abonnement is een uniek concept wat makkelijk en snel is gedaan. Heb je een abonnement samengesteld maar weet je nog niet helemaal zeker of je het echt wil? Dat is geen probleem. Je hoeft namelijk na het samenstellen niet direct akkoord te gaan. Er is de mogelijkheid om het voorstel naar jezelf te mailen. Op deze manier kun je er nog even goed over nadenken voordat je de juiste keuze maakt.


DE BEHANDELINGEN

Voor het Full Service abonnement van Hair & Beauty Company kan er gekozen worden uit vier verschillende behandelingen: Only Cut, Only Color, Cut & Color en Uitgroei bijwerken. 

ONLY CUT

Onze Only Cut behandeling bevat een relaxing wash met luxe Kerastase producten, een knipbeurt en als laatste een blow dry light met de paddle borstel. Only Cut is een ideale behandeling wanneer je jouw coupe netjes bij wilt laten werken. Het is dus niet haalbaar om een volledig nieuwe coupe te laten knippen. Bij deze professionele behandeling kun je zelf kiezen hoe intensief je jouw haar wilt laten verzorgen. De Only Cut behandeling is de standaard behandeling en daarom worden er geen extra kosten gerekend.

ONLY COLOR

De Only Color behandeling bestaat uit een relaxing wash met Kerastase producten, een kleurbehandeling en een blow dry light met de paddle borstel. Voordat de behandeling begint krijg je van onze haarstylisten een uitgebreide, professionele analyse. Op basis van deze analyse geven onze haarstylisten vervolgens een advies op maat. Je haar wordt verzorgd met alleen de beste en meest luxe producten van Kerastase. Na de analyse wordt je haar in 1 basiskleur gekleurd en kun je met een nieuwe haarkleur tevreden de salon weer verlaten. Voor het Only Color haarabonnement wordt per maand €4,00 meer gerekend.

CUT & COLOR

De Cut & Color behandeling bevat een relaxing wash met luxe Kerastase producten, een kleurbehandeling, een knipbeurt en een blow dry light met de paddle borstel. Bij deze behandeling krijg je een uitgebreide analyse en daaruit een professioneel advies op maat van onze haarstylisten. Voor het verzorgen van jouw haar worden er alleen de beste en meest luxe producten van Kerastase gebruikt. Het haar wordt gekleurd en in model geknipt, zodat je daarna tevreden de salon weer uitloopt. Voor het Cut & Color haarabonnement wordt per maand €24,00 meer gerekend.
 

UITGROEI BIJWERKEN

De behandeling om Uitgroei bij te laten werken bestaat uit een relaxing wash met Kerastase shampoo + conditioner en een blow dry light met de paddle borstel. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van INOA Kleuring Ammonia vrij. Je uitgroei wordt voordelig bijgewerkt. Nadat onze haarstylisten jouw uitgroei hebben gekleurd, wordt het haar nog heerlijk gewassen met shampoo en conditioner van Kerastase, vervolgens wordt het haar gedroogd en ben je weer helemaal good to go! Voor het Uitgroei Bijwerken haarabonnement wordt per maand €4,00 meer gerekend.
 

De voordelen

Deze haarabonnementen klinken niet alleen leuk, maar hebben ook leuke voordelen. Zo heb je door onze Full Service abonnementen het hele jaar door prachtig haar en kom je dus elke dag goed voor de dag. De abonnementen geven je ook veel voordeel. Hair & Beauty Company heeft een hoge klanttevredenheid en ook bij de abonnementen krijg je de uitstekende service en kwaliteit die je van ons gewend bent. Als je een abonnement hebt afgesloten ontvang je altijd 20% korting op bijbehandelingen en/of producten. Ook krijg je 20% korting op je behandeling wanneer jij naar de kapper gaat op een dag die niet binnen jouw abonnement valt. Hierdoor worden ook andere behandelingen extra voordelig! Niet alleen voor jou zitten er voordelen aan, maar ook voor ons zijn deze abonnementen een voordeel. Daarom geven wij je bij ons via deze abonnementen een korting die jij als vaste klant bij ons terecht verdient!

Vragen?
Heb je nog vragen over de Full Service abonnementen? Dan raden wij je aan om langs te komen in één van onze salons. Het is namelijk lastig om via de telefoon de haarlengte en het haartype de beoordelen. Wanneer je langskomt in een salon krijg je een advies op maat die wij via de telefoon niet goed kunnen geven.

Kom langs bij Hair & Beauty Company!
Wil je graag meer weten over deze abonnementen of wil je gebruik maken van jouw abonnement? Kom dan langs in één van onze salons voor een knip- of verfbeurt. Bij Hair & Beauty Company maken wij alleen gebruik van de beste en meest luxe producten om jouw haar zo goed mogelijk te verzorgen. Ben jij er helemaal klaar voor om je nieuwe abonnement te gebruiken? Maak dan gemakkelijk een afspraak via onze app, website of in één van onze salons!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

GENESIS 1

Kérastase Genesis: De Ultieme Oplossing voor Haaruitval

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen wereldwijd mee te maken hebben. Het kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met het uiterlijk. Gelukkig…

Lees meer
Verzwakt vet haar

Haarroutine voor Verzwakt en Vet Haar met Kérastase Genesis

Vet haar kan een belangrijke oorzaak zijn van haaruitval en beide problemen kunnen het zelfvertrouwen en de tevredenheid met je uiterlijk aanzienlijk verminderen. Gelukkig biedt de Kérastase Genesis productlijn een…

Lees meer
Verzwakt droog haar

Haarroutine voor Verzwakt en Droog Haar met Kérastase Genesis

Verzwakt en droog haar kan een grote invloed hebben op je zelfvertrouwen en de algehele tevredenheid met je uiterlijk. Het is bovendien een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval. Gelukkig is er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg