Skip to content

Herfst 2019 haartrends

De herfst staat al weer om de hoek. Het ene persoon vindt het heerlijk dat de pepernoten al weer bijna in aantocht zijn, de ander baalt dat de regenjas weer uit de kast gehaald moet worden. Maar er is een ding waar iedereen blij van wordt, en dat zijn de nieuwste haartrends voor de herfst. Wij hebben de leukste trends voor je haar op een rij gezet!

The Bun

Deze haarstijl is voor de meeste mensen wel bekend, maar dit najaar stoppen we dit kapsel in een nieuw jasje. Waar de chignon eerst een strakke lage bun was, is die nu wat vrijer.

Je kunt deze haarstijl dragen bij een casual look, maar ook voor naar je werk is het een geschikt kapsel. Omdat de bun op zoveel manieren te stijlen is, heb je voor iedere gelegenheid wel een andere optie!

Contouring

Hair contouring is een trendy haarstijl waarbij wordt gespeeld met zowel lichte als donkere tinten in het haar. Met deze techniek creëer je niet alleen diepte maar ook een optische volle haardos. Dit komt doordat je de lichtste tinten op het deel van het haar aanbrengt waar je de aandacht op wilt vestigen, met de donkere tinten creëer je schaduw. Waardoor het lijkt alsof er nog veel meer zit.

The Messy Bob

Op de bob en lob zijn veel variaties en ieder seizoen is er wel een boblijn kapsel dat eruit springt.

Deze herfst en winter lijken vooral de natuurlijke bob kapsels favoriet. De messy bob heeft een echte effortless look: het ziet eruit alsof je er maar weinig aan hoeft doen om het zo mooi te laten vallen. Ook ideaal: je kunt deze bob op allerlei manieren stylen!

Platinum Blond

Deze uiterst lichte kleur blond grenst aan het wit; zoals Marilyn Monroe het droeg. Deze trend is weer helemaal terug en geeft je een vrouwelijke rockchicklook. Zowel bij lang haar als kort haar komt de tint goed tot zijn recht.

Ga je voor een Messy Bob? Of toch platinum blond? Wil je meer inspiratie voor deze herfst? Kijk dan op ons Pinterest Bord.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij bezig met het trainen van technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in één van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Met de dames van Enigma

De meiden van het Youtube kanaal Enigma zijn bij ons langs geweest in de salon van Hair &…

Haarkleuren van deze zomer

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur maar weet je niet welke? De kleuren van dit momenten gaan…

Le Bronzing trainingsavond

Afgelopen woensdagavond was er een trainingsavond bij Hair and Beauty Company Academy. Haarstylisten kwamen vanuit alle filialen bij…