hbc-specifique-teaser

Kérastase Spécifique Divalent: nu verkrijgbaar in de salon

hbc specifique teaser

Niet alleen je haar heeft de beste verzorging nodig, maar ook jouw hoofdhuid verdient een extraatje. Bij Hair & Beauty Company kun je daarom terecht voor Kérastase Spécifique Divalent, de nieuwe lijn die speciaal is geformuleerd om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. En hoe gezonder jouw hoofdhuid, hoe meer jouw haar hiervan zal profiteren!

Kérastase Spécifique beschermt de hoofdhuid tegen stress en andere externe factoren. Geef jouw haar en hoofdhuid de beste verzorging met de shampoo, conditioner, masker en serum van deze nieuwe Kérastase lijn. Alle producten bevatten probiotica en vitamine C, de meest krachtige antioxidant voor haar en huid.

De perfecte balans voor jouw haar en hoofdhuid

Ongezond haar wordt door tal van factoren veroorzaakt en de nieuwe Spécifique Divalent lijn van Kérastase steekt hier een stokje voor. De producten in deze lijn zorgen stuk voor stuk voor reiniging, direct volume en hydratatie. Heb je gevoelig haar dat snel vet wordt of snel reageert op externe factoren? Kérastase Spécifique is de eerste duurzame collectie vanproducten voor gebalanceerde verzorging van het haar. De belangrijkste ingrediënten van Kérastase Specifique Divalent zijn:

  • Amino Acid: geeft verzorging, hydratatie en een prachtige glans;
  • Menthol: biedt de hoofdhuid de verfrissing en energie die het nodig heeft;
  • Vitamines: voorkomt dat haar en hoofdhuid uitdrogen.
HBC Specifique Divalent

De shampoo reinigt het haar diep, maar verzorgt ook de hoofdhuid. Met de conditioner en het masker kies je voor de ultieme hydratatie en verzorging. Het serum is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te verfrissen en hydrateren. Met de nieuwe Kérastase lijn kies jijde beste balans voor jouw haar én hoofdhuid.

Meer weten? Kom bij ons langs!

Kérastase Specifique is verkrijgbaar bij Hair & Beauty Company. Kom bij ons langs in de salon om dit product aan te schaffen. Wil je meer informatie? Ook dit kun je gerust bij een van onze stylisten vragen. We helpen je graag!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg