Kérastase Spécifique Divalent: nu verkrijgbaar in de salon

Niet alleen je haar heeft de beste verzorging nodig, maar ook jouw hoofdhuid verdient een extraatje. Bij Hair & Beauty Company kun je daarom terecht voor Kérastase Spécifique Divalent, de nieuwe lijn die speciaal is geformuleerd om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. En hoe gezonder jouw hoofdhuid, hoe meer jouw haar hiervan zal profiteren!

Kérastase Spécifique beschermt de hoofdhuid tegen stress en andere externe factoren. Geef jouw haar en hoofdhuid de beste verzorging met de shampoo, conditioner, masker en serum van deze nieuwe Kérastase lijn. Alle producten bevatten probiotica en vitamine C, de meest krachtige antioxidant voor haar en huid.

De perfecte balans voor jouw haar en hoofdhuid

Ongezond haar wordt door tal van factoren veroorzaakt en de nieuwe Spécifique Divalent lijn van Kérastase steekt hier een stokje voor. De producten in deze lijn zorgen stuk voor stuk voor reiniging, direct volume en hydratatie. Heb je gevoelig haar dat snel vet wordt of snel reageert op externe factoren? Kérastase Spécifique is de eerste duurzame collectie vanproducten voor gebalanceerde verzorging van het haar. De belangrijkste ingrediënten van Kérastase Specifique Divalent zijn:

  • Amino Acid: geeft verzorging, hydratatie en een prachtige glans;
  • Menthol: biedt de hoofdhuid de verfrissing en energie die het nodig heeft;
  • Vitamines: voorkomt dat haar en hoofdhuid uitdrogen.

De shampoo reinigt het haar diep, maar verzorgt ook de hoofdhuid. Met de conditioner en het masker kies je voor de ultieme hydratatie en verzorging. Het serum is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te verfrissen en hydrateren. Met de nieuwe Kérastase lijn kies jijde beste balans voor jouw haar én hoofdhuid.

Meer weten? Kom bij ons langs!

Kérastase Specifique is verkrijgbaar bij Hair & Beauty Company. Kom bij ons langs in de salon om dit product aan te schaffen. Wil je meer informatie? Ook dit kun je gerust bij een van onze stylisten vragen. We helpen je graag!

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Kérastase Chroma Absolu, een nieuwe productlijn van 2022

Het wachten waard: Kérastase Chroma Absolu Kérastase komt in 2022 met een nieuwe lijn voor kleuronderhoud: Chroma Absolu.…

Balayage vs. Highlights: dit moet je weten

Met zowel Balayage als Highlights zorg je voor een subtiele maar rijke verandering in het haar. Je zorgt…

NIEUW: Metal Detox van L’Oréal voor minder haarbreuk

Maak kennis met een nieuw product in de salon: Metal Detox van L’Oréal Professionnel! Dit product zorgt niet…