hbc-specifique-teaser

Kérastase Spécifique Divalent: nu verkrijgbaar in de salon

Niet alleen je haar heeft de beste verzorging nodig, maar ook jouw hoofdhuid verdient een extraatje. Bij Hair & Beauty Company kun je daarom terecht voor Kérastase Spécifique Divalent, de nieuwe lijn die speciaal is geformuleerd om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. En hoe gezonder jouw hoofdhuid, hoe meer jouw haar hiervan zal profiteren!

Kérastase Spécifique beschermt de hoofdhuid tegen stress en andere externe factoren. Geef jouw haar en hoofdhuid de beste verzorging met de shampoo, conditioner, masker en serum van deze nieuwe Kérastase lijn. Alle producten bevatten probiotica en vitamine C, de meest krachtige antioxidant voor haar en huid.

De perfecte balans voor jouw haar en hoofdhuid

Ongezond haar wordt door tal van factoren veroorzaakt en de nieuwe Spécifique Divalent lijn van Kérastase steekt hier een stokje voor. De producten in deze lijn zorgen stuk voor stuk voor reiniging, direct volume en hydratatie. Heb je gevoelig haar dat snel vet wordt of snel reageert op externe factoren? Kérastase Spécifique is de eerste duurzame collectie vanproducten voor gebalanceerde verzorging van het haar. De belangrijkste ingrediënten van Kérastase Specifique Divalent zijn:

  • Amino Acid: geeft verzorging, hydratatie en een prachtige glans;
  • Menthol: biedt de hoofdhuid de verfrissing en energie die het nodig heeft;
  • Vitamines: voorkomt dat haar en hoofdhuid uitdrogen.

De shampoo reinigt het haar diep, maar verzorgt ook de hoofdhuid. Met de conditioner en het masker kies je voor de ultieme hydratatie en verzorging. Het serum is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te verfrissen en hydrateren. Met de nieuwe Kérastase lijn kies jijde beste balans voor jouw haar én hoofdhuid.

Meer weten? Kom bij ons langs!

Kérastase Specifique is verkrijgbaar bij Hair & Beauty Company. Kom bij ons langs in de salon om dit product aan te schaffen. Wil je meer informatie? Ook dit kun je gerust bij een van onze stylisten vragen. We helpen je graag!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

Luxurious Copper: dé kleurtrend voor komende herfst en winter

Kendall Jenner liet het al zien tijdens de Fashion Week in Parijs en ook veel fashion-sites gaven het al aan: de brons glow is helemaal hot! Warmte toevoegen aan het…

Lees meer

French Glossing: haal het maximale uit jouw haarkleur

Laat je jouw haar verven? Dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Bij Hair & Beauty Company zijn we altijd op zoek naar manieren om jou de…

Lees meer

Metal Detox geconcentreerde olie: voor gezond en sterk haar

Op zoek naar de ultieme verzorging voor jouw haar? Ontdek de nieuwste toevoeging in de Metal Detox-lijn: Metal Detox geconcentreerde olie! Met deze olie maak je jouw haarroutine compleet. Lees…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten