KrullenBlog

Krullen: laat je haar stralen als nooit tevoren

KrullenBlog

WIE HOUDT ER NIET VAN KRULLEN?

Prachtige krullen

Ben jij gezegend met een volle bos krullen? Krullen zijn prachtig, maar hebben ook net even wat extra aandacht nodig om ze op hun mooist veerkrachtig te laten glanzen. Zonder pluis of klit na het wassen. Ja, dat kan! Hoe? Dat lees je hier:

Waarin zit het verschil tussen krullend haar en steil haar? Bij gekruld haar heeft het haarzakje een unieke, gedraaide vorm, waardoor er een onregelmatige haarvezel ontstaat. Bij weinig of verkeerde behandeling van het haar kunnen krullen weerbarstig worden. Dat wil zeggen: pluizig, statisch, veel klitten en gebrek aan beweging door de klitten. En dat willen we niet!

Curl Idéal: alles wordt anders
Vind jij het vervelend om je krullen te wassen? Het gebeurt meer dan eens dat het haar niet lekker zit na het wassen. Hoe dit komt? Schuim in de shampoo zorgt voor veel wrijving tussen de haren, wat zorgt voor pluizen en klitten. Met gebruik van Curl Idéal wordt alles anders! 

Curl Idéal van Kérastase is dé oplossing voor weerbarstige krullen. De lijn bestaat uit een Bain Cleansing Conditioner Curl Ideal, Masque Curl Ideal en de Oleo Curl Creme. De Cleansing Conditioner bevat geen sulfaten en geen siliconen, waardoor wassen een feestje wordt voor je haar.  

Speciale salonbehandeling
Bij bezoek aan de salon doen wij er alles aan om jouw krullen te laten stralen! En zo doen we dat: we gebruiken Curl Idéal, maar dan op een speciale manier. We wassen jouw haar twee keer met de Cleansing Conditioner. De eerste keer wassen we alleen de hoofdhuid, en de tweede keer de hoofdhuid én het haar. Dit laten we 5 minuten inwerken. Zo reinigt je haar grondig en wordt het extra goed verzorgd. De Cleansing Conditioner heeft nog een extra voordeel: het bevat maar liefst 75% aan verzorgende bestanddelen! 

Het masker gebruiken we alleen als jouw krullen teveel volume hebben. Met het masker wordt de volume verminderd en de krultekening mooier, win-win dus!

Als laatst maken we een combinatie van de Crème Oléo Curl en de Mousse Curl Idéal. Wanneer we de mousse aanbrengen op de aanzet en de crème in de lengtes en punten heeft dat een fantastisch resultaat als gevolg: prachtig krullend haar wat mooi glanst en lekker zit. 

Je kunt de Kérastase Discipline-lijn voor krullend haar natuurlijk ook zelf aanschaffen in de salon na de behandeling.

Kom langs bij Hair & Beauty Company Kappers 

Ben jij net zo enthousiast als wij en kun je niet wachten om deze haartrend te proberen? Maak een afspraak via de app, de website of één van onze salons!

Je leest het: wij zijn helemaal klaar up-to-date met alle trends? Jij ook? Laat je inspireren op onze Pinterest of Instagram en wie weet zien we jou terug in één van onze salons! Kijk voor de looptijden en voorwaarden van onze acties op onze supportpagina.



Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg