Permanent is terug van weggeweest

Permanent is inmiddels al bijna een eeuw oud. Maar ze zijn terug van weggeweest! Toch zijn ze niet helemaal hetzelfde. De ouderwetse variant stond vooral bekend om de kleine strakke krulletjes. Tegenwoordig is dit heel anders en worden er grotere rollers gebruikt voor het haar om grote losse krullen te creëren.

Andere soorten permanenten

Permanenten waren eerst altijd smalle stijve krulletjes, maar tegenwoordig is dat helemaal anders. Tegenwoordig zie je de golvende beachwave kapsels hun opkomst maken. Deze kapsels hebben het permanent een nieuw leven ingeroepen.

De krullen zijn een stuk losser en groter en zien er veel natuurlijker uit. 

Permanent voor mannen

Het permanent is zeker niet alleen voor vrouwen! Krullend haar bij mannen is ontzettend in de mode. Er zijn veel manieren om de krullen te stijlen. Wij hebben een aantal populaire haarstijlen voor mannen verzameld waar jij je inspiratie vandaan kan halen! Als je geen krullen van jezelf hebt biedt een permanent een geweldige uitkomst! 

Je ziet bij de mannen veel permanenten bovenop en aan de zijkanten opgeschoren. Door het lengteverschil vallen de krullen bovenop extra veel op.

Ben jij al langs geweest bij Hair & Beauty Company?

Op onze eigen HBC Academy zijn wij al bezig met het trainen van deze technieken en kleuren. Ons team staat altijd klaar om jou te adviseren, uitleg te geven of op een ander manier te helpen. Bekijk ook onze Academy Pagina om meer te leren over Hair & Beauty Company Kappers Academy.

Hair & Beauty Company Kappers gaat altijd voor topkwaliteit

Bij Hair & Beauty Company Kappers gebruiken we alleen de beste producten. Wij zorgen niet alleen voor de mooiste kapsels volgens de laatste haarmode maar verkopen in onze salons, in Vleuten, Harmelen en De Meern, ook de beste producten om het haar te verzorgen. Wil je geen nieuwtjes over de nieuwste producten missen? Volg ons dan op Facebook of houd de nieuwspagina in de gaten. Voor advies op maat kun je terecht in een van onze salons.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi…

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal…