MannenHaarTrends

Winter 2017/2018 haartrends voor mannen!

MannenHaarTrends

HAIR BEAUTY COMPANY WINTER HAARTRENDS

De mannelijke haartrends van winter 2017/2018

De winter is alweer bijna aangebroken, wat betekend dat er ook weer nieuwe haartrends zijn gekomen. De mannelijke haartrends van deze winter verschillen weinig van de haartrends van afgelopen zomer. Deze winter mogen de herenkapsels allemaal net wat warriger en minder perfect. Vooral warrig haar aan de bovenkant is een kapsel wat veel voor gaat komen deze winter. We hebben een aantal trends van deze winter voor jou op een rijtje gezet zodat je er deze winter weer fris bij kan lopen!

Gemilimeterd haar
Gemilimeterd haar is al wat langer een trend, zowel bij mannen als bij vrouwen, en ook deze winter mag het nog steeds! Het net niet kale kapsel is een echte hit onder een grote groep mannen. Celebrities als Drake, Zayn Malik, Justin Bieber en Jamie Dornan deden al mee aan de millimeter trend. Wij denken dat dit een trend is die hier is om te blijven!

French cut
De French cut is een kapsel wat nog niet eerder een echte trend is geweest. De French cut is eigenlijk een vervolg op het gemillimeterd haar. Het idee achter dit kapsel is dat je de voorkant en bovenkant van je haar laat groeien, terwijl de zijkanten juist wat korter zijn. De bovenkant van het haar wordt dan naar voren gestyled, zodat het een beetje over je voorhoofd valt. Het verschil tussen de bovenkant en de zijkant is overigens niet heel opvallend. Wij vinden deze trend ontzettend leuk en kunnen niet wachten om dit kapsel bij verschillende mannen te zien!

Krullen
Voor mannen met krullen is het vaak lastig om een goed kapsel te vinden die ook echt in model blijft. Deze winter wordt het voor de mannen met krullen, allemaal net wat makkelijker gemaakt. Het is namelijk het seizoen om je krullen los te laten gaan! Natuurlijk haar is helemaal in deze winter, dus aan je krullen hoef je eigenlijk niks meer te doen. Hoe groter je haar hoe beter!

Maak kennis met Hair & Beauty Company!
Ben je er klaar voor om mee te doen aan de winter haartrends? Maak dan nu een afspraak bij Hair & Beauty Company via onze app, website of via een van onze salons! Onze kapsters staan klaar om jou aan je nieuwe kapsel te helpen!

Voor meer inspiratie voor de leukste winterkapsels kun je een kijkje nemen op onze Pinterestpagina!


Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

haarkleur trends zomer

6 Haarkleur Trends Zomer 2024: Trendy haartrends voor Dames

De zomer van 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar warmere dagen en volle stranden. Het is ook het moment voor nieuwe haarkleur trends, en…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg