sfeerfotoHBC

Woon je in Vleuterweide? Onze kapsalons zijn altijd dichtbij!

KAPPER VLEUTERWEIDE

Kapper Vleuterweide Hair & Beauty Company

Mogelijk zocht je naar, Kapper Vleuterweide of was je opzoek naar een goede kapper in deze regio. Woon jij in regio Vleuterweide en op zoek naar een professionele kapper? Dan ben je bij Hair & Beauty Company Kappers aan het juiste adres. Met onze ruim 25 jaar ervaring is Hair & Beauty Company Kappers in regio Vleuterweide de toonaangevende kapper met gediplomeerde medewerkers die met grote regelmaat trainingen volgen bij onze eigen HBC Academy. Onze salons hebben een moderne uitstraling en inrichting en beschikken over de nieuwste en toonaangevende technieken van L’Oréal en Kérastase.

Trends, Technieken en Haarmode in Vleuterweide

Maar het draait uiteraard niet alleen om de gustige ligging, breikbaarheid of moderne uitstraling. Het belangrijkste vindt plaats in de salon door onze medewerkers. Deze zijn gedurende de verschillende seizoenen bezig met het trainen van de nieuwste haarmode, technieken en trends. Dit gebeurd achter de schermen bij onze eigen HBC Academy modellen. Hier wordt getraind met de beste en toonaangevende specialisten op het gebied van haarmode, kniptechnieken en kleurtechnieken. Na veel oefenen wordt het uiteindeijk toegepast in de salon zelf. 

Onze Salons

Salon Vleuten

Gelegen in het centrum van Vleuten. Gemakkelijk bereikbaar en altijd gratis parkeerplaatsen.

Salon De Meern

Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Salon Harmelen

De voorbeeldsalon van Kérastase. Compleet met Kérastase Luxery Wall en de L’Oréal Professionel Color Lab. Gemakkelijk bereikbaar en altijd gratis parkeerplaatsen.

Waar liggen onze salons?

Kom je ook langs?

Ben je nieuwschierig geworden naar Hair & Beauty Company Kappers en alles wat het te bieden heeft? Kom dan langs! Via onze website, smartphone applicatie of mobile website maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Je kan zelfs een favoriete medewerker uitkiezen als je voorkeur hebt. Tot snel!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

Lees meer

Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

Lees meer

Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

Lees meer

030 - 666 47 92

De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

demeern-sunshine

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

vleuten-sunshine

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

AFSPRAAK MAKEN
€5,- PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

footer_google

Uitgebreide Google reviews van onze klanten