sfeerfotoHBC

Woon je in Vleuterweide? Onze kapsalons zijn altijd dichtbij!

sfeerfotoHBC

KAPPER VLEUTERWEIDE

Kapper Vleuterweide Hair & Beauty Company

Mogelijk zocht je naar, Kapper Vleuterweide of was je opzoek naar een goede kapper in deze regio. Woon jij in regio Vleuterweide en op zoek naar een professionele kapper? Dan ben je bij Hair & Beauty Company Kappers aan het juiste adres. Met onze ruim 25 jaar ervaring is Hair & Beauty Company Kappers in regio Vleuterweide de toonaangevende kapper met gediplomeerde medewerkers die met grote regelmaat trainingen volgen bij onze eigen HBC Academy. Onze salons hebben een moderne uitstraling en inrichting en beschikken over de nieuwste en toonaangevende technieken van L’Oréal en Kérastase.

Trends, Technieken en Haarmode in Vleuterweide

Maar het draait uiteraard niet alleen om de gustige ligging, breikbaarheid of moderne uitstraling. Het belangrijkste vindt plaats in de salon door onze medewerkers. Deze zijn gedurende de verschillende seizoenen bezig met het trainen van de nieuwste haarmode, technieken en trends. Dit gebeurd achter de schermen bij onze eigen HBC Academy modellen. Hier wordt getraind met de beste en toonaangevende specialisten op het gebied van haarmode, kniptechnieken en kleurtechnieken. Na veel oefenen wordt het uiteindeijk toegepast in de salon zelf. 

Onze Salons

Salon Vleuten

Gelegen in het centrum van Vleuten. Gemakkelijk bereikbaar en altijd gratis parkeerplaatsen.

Salon De Meern

Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Salon Harmelen

De voorbeeldsalon van Kérastase. Compleet met Kérastase Luxery Wall en de L’Oréal Professionel Color Lab. Gemakkelijk bereikbaar en altijd gratis parkeerplaatsen.

Waar liggen onze salons?

KaartHBCBLOG

Kom je ook langs?

Ben je nieuwschierig geworden naar Hair & Beauty Company Kappers en alles wat het te bieden heeft? Kom dan langs! Via onze website, smartphone applicatie of mobile website maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Je kan zelfs een favoriete medewerker uitkiezen als je voorkeur hebt. Tot snel!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg