Modellen gezocht.

Zit model bij Hair & Beauty Company 

Wij houden van mooi haar (m/v), je hoeft bij ons nooit bang te zijn voor een extreme coupe. Lijkt het je leuk om bij ons model te zitten en wil je daarvoor een gratis knip- of kleurbehandeling ontvangen? Schrijf je in!

Het hele jaar door trainen al onze stylisten om de nieuwste trends en technieken te beheersen. Als stylisten zijn wij nooit uitgeleerd en daarom worden er vanuit Hair & Beauty Company veel trainingen georganiseerd.

triangle

Meld je aan als model.

  Inschrijven gaat eenvoudig. Ben je minimaal 18 jaar oud en wil jij ook gestyled worden volgens de laatste trends en technieken? Meld je dan nu aan! Vul je gegevens in en upload een recente foto. We nemen je op in ons modellen bestand en wie weet zit jij binnenkort bij ons in de stoel.

  hbc-heart
  Hair & Beauty Company - vleuten

  Model worden bij
  Hair & Beauty Company.

  Een belangrijk onderdeel van het kappersvak is de training van onze medewerkers. De nieuwste technieken, kleuren en modellen worden intern getraind op onze eigen HBC Academy voordat we deze aan onze klanten aanbieden. Deze trainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van professionele en ervaren trainers die zorgen dat het eindresulaat van de training altijd op topniveau is. Voor deze trainingen zijn wij op zoek naar modellen. Schrijf je in als model en wij nemen contact op als we een model nodig hebben. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw haartype, kleur, lengte etc.

  Wat kan je verwachten?
  Een heerlijke wasbeurt, je gaat altijd goed geknipt de deur uit. Een gezellige tijd met hapjes en drankjes waarin jouw haar centraal staat.

  Lees hier meer over in onze Algemene Voorwaarden.

  Waar moet je op letten?
  Tijdens de trainingen worden foto's en video's gemaakt die wij gebruiken voor de promotie van onze salons. Omdat we trots zijn op ons vak en onze medewerkers. Bij het inschrijven als model geef je goedkeuring dat wij gebruik mogen maken van eventuele foto's en filmmateriaal waar jij op staat. Deze gegevens worden uitsluitend alleen door Hair & Beauty Company gebruikt.

  0

  Google Reviews

  Mooie getallen waar we zeker trots op zijn. Wij danken u ontzettend.

  +0

  JAREN ERVARING

  Hair & Beauty Company bestaat al meer dan 40 jaar. De ervaring scherpt ons inzicht

  0

  TOP K√ČRASTASE SALONS

  Wij staan op Top 3 salons van Kérastase Nederland. Panel ging via Mystery guests.

  0

  THRIVE RATING 1 TOT 5

  Thrive is meet de beleving van de onze service. Dit dashboard houdt ons tot in de details op de hoogte

  Meer hair en beauty updates.

  5 meest voorkomende hoofdhuidproblemen

  Heb je een jeukende, onrustige, droge of schilferige hoofdhuid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hoofdhuidprobleem. Helaas kunnen er verschillende hoofdhuidproblemen optreden die ongemak en irritatie veroorzaken. In…

  Lees meer

  Hoofdhuidproblemen: hoe kun je ze effectief behandelen?

  Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor prachtig haar. Maar soms kunnen hoofdhuidproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid, een vette hoofdhuid, jeuk of dunner wordend haar voor ongemak zorgen. Gelukkig zijn…

  Lees meer

  Vaarwel roos! Effectieve tips voor een roosvrije hoofdhuid

  Ben je gefrustreerd door roos en op zoek naar effectieve oplossingen? We begrijpen je zorgen en willen je helpen. In deze blog delen we graag handige tips om roos effectief…

  Lees meer

  030 - 666 47 92

  De Meern

  Zandweg 116A, 3454 JZ

  demeern-sunshine

  Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapsalon en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

  Openingstijden

  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:30 - 16:30

  030 - 677 24 96

  Vleuten

  Hindersteinlaan 25, 3451 EV

  vleuten-sunshine

  Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is deze kapsalon gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

  Openingstijden

  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:30 - 16:30

  Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

  AFSPRAAK MAKEN
  ‚ā¨5,- PRODUCTKORTING
  footer_kérastase

  Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

  386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

  Uitgebreide Google reviews van onze klanten

  footer_google

  Uitgebreide Google reviews van onze klanten